SYK: Sophie Elise Isachsen er lagt inn på sykehus. Foto: Odin Jæger VG

Sophie Elise innlagt på sykehus

Bloggeren Sophie Elise Isachsen (21) må avlyse jobbplaner grunnet sykdom.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Etter planen skulle 21-åringen spille på Skral Festival i Grimstad onsdag kveld. Nå er hun imidlertid innlagt på sykehus og må derfor avlyse DJ-jobben.

Sophie Elise Isachsen delte oppdateringen fra sykehussengen med et bilde av seg selv med en veneflon i den ene hånden.

– Det er med helt ekstremt tungt hjerte at jeg må avlyse spillejobben min på @skralfestival i kveld. Jeg hadde gledet meg så mye og så på det som en virkelig ære å bli spurt, men visse ting er ute av ens kontroll, skriver hun på Instagram og legger til:

– Jeg har vært innlagt på sykehus siden i går morges og er her en god stund til. Dette er så kjedelig og det viktigste i livet for meg er jobb, og jeg hater å skuffe folk. Men nå er det aller viktigste for meg å bli frisk.
Har du lest? Sophie Elise misbrukt på nett

VG har vært i kontakt med bloggerens manager Marte Schei, som kan fortelle at Isachsen er lagt inn på Ullevål og er inne til videre undersøkelser.

– Sophie Elise er innlagt på Ullevål Sykehus og vil de nest dagene gjennomgå rutineundersøkelser. Det er for tidlig å si noe om hva som feiler henne, men hun er ved godt humør og satser på å være på beina igjen om kort tid.

Les også: Bloggere får endret kontraktsforslag

Det er med helt ekstremt tungt hjerte at jeg må avlyse spillejobben min på @skralfestival i kveld. Jeg hadde gledet meg så mye og så på det som en virkelig ære å bli spurt, men visse ting er ute av ens kontroll. Jeg har vært innlagt på sykehus siden i går morges og er her en god stund til. Dette er så kjedelig og det viktigste i livet for meg er jobb, og jeg hater å skuffe folk. Men nå er det aller viktigste for meg å bli frisk, jeg må lytte til kroppen min. Vi snakkes når jeg er frisk igjen. 💕

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder