UTSATT FOR HACKING: Blogger Caroline Berg Eriksen. Foto:Mathias Jørgensen,VG

«Fotballfrue» hacket nok en gang

Bloggen til Caroline Berg Eriksen ble torsdag kveld nok en gang hacket. Etter en halvtimes tid var bloggen i orden igjen.

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over fire år gammel

Når man logget seg inn på bloggen til Caroline Berg Eriksen, kom det bare opp bokser med ukvemsord og en tegning av en muslim som bøyer seg i bønn.

Nederst på siden sto det «BIANG KEROX TEAM» som på sin Facebook-side kaller seg «THE REAL TROUBLE MAKER TEAM », som skal være en indonesisk hacker-gruppe.

Det har foreløpig ikke lyktes VG å få kontakt med hverken Caroline Berg Eriksen eller ektemannen Lars-Kristian Eriksen.

Det er ikke første gangen Caroline Berg Eriksens blogg, som tidligere var kjent som «Fotballfrue» er blitt hacket. Sist gang det skjedde var i mai - og da av den samme hackergruppen som nå figurer på siden til Caroline Berg Eriksen. Hun ble også hacket i januar 2014.

Fotballfrue etter fusk:- Jeg er så utrolig lei meg

Eriksen, skal ha om lag 100.000 daglige lesere. 28-åringen oppdaterer bloggen flere ganger daglig, både med antrekksbilder, oppskrifter, treningstips og daglige gjøremål. Hun poster også hyppig bilder av sin lille datter Nelia og ektemannen.

Populariteten til tross. Bloggen er også til tider svært omstridt. Blant annet har det blitt avslørt juks med både bilder og tekst, noe Berg Eriksen har beklaget.

Eriksen kommer fra Sarpsborg, mens mannen er fra Ålesund. Han spiller på fotballaget Odd, og den lille familien har de siste årene vært bosatt i telemarksbygda Siljan.

Les også: Toppbloggere slår ring rundt Fotballfrue etter kommentarfeltjuks

Mer om

  1. Caroline Berg Eriksen

Flere artikler

  1. «Fotballfrue» hacket

  2. Caroline Berg Eriksen gravid igjen

  3. Caroline Berg Eriksen og ektemannen har solgt huset, men vet ikke hvor de skal flytte

  4. Caroline Berg Eriksen og Lars Kristian Eriksen latterliggjøres i Aftenposten-kryssord

  5. «Fotballfrue» Caroline Berg Eriksen og ektemannen selger huset

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder