Dette blir Linni Meisters niende realityprogram

Her er «71° nord»-kjendisene

Linni Meister (27) ble for alvor kjent etter sin deltakelse i «Robinson» i 2007. Nå skal hun kjempe om å bli «Norges tøffeste kjendis».

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Våren 2014 skal programleder Tom Stiansen og ti nye kjendiser i gang med «71° nord - Norges tøffeste kjendis».

Blant kjendisene som skal kjempe om tittelen, er Linni Meister. «71° nord» blir hennes åttende realitydeltakelse.

- Linni er en utrolig morsom dame, og hun er en av de kjendisene som byr på seg selv. Sånne mennesker trenger vi i nettopp denne typen programmer. Linni passer perfekt, sier TVNorges programdirektør Eivind Landsverk.

Landsverk tror programmet vil gi Meister en rekke fysiske utfordringer. Han er overbevist om at hun også kommer til å sprenge noen av sine grenser.

- Fra tid til annen opplever vi at flere av kjendisene vegrer seg, men de fleste er motivert. Om Linni kommer i mål eller ikke, er opp til henne og helt uten for min kontroll, sier programdirektøren.

IVRIGE DELTAKERE: I den neste utgaven av «71° nord - Norges tøffeste kjendis» kommer både skuespillere, idrettsutøvere, musikere og realitystjerner til å møtes til kamp. Foto: TVNorge

Gleder seg

Meister er allerede i gang med innspilling og har derfor ingen mulighet til å uttale seg, men ifølge TVNorge er hun spent.

- Jeg gleder meg til å bo i telt! Det tar meg tilbake til speideren. Gjengen har allerede blitt familie og jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent. Den største utfordringen blir å bære sekken. Den veier jo nesten like mye som meg, sier Linni Meister i en pressemelding fra TVNorge.

Meister har tidligere vært med på «Robinson», «Fangene på fortet», «Skal vi danse», tre sesonger av «Linni», «Tigerstaden», to programmer med «4 stjerners middag», «Hva har du i bagasjen» og hun skal også vise sine kokkekunstner i den kommende utgaven av «MasterChef».

Hard kamp

I jakten på tittelen «Norges tøffeste kjendis» skal Meister kjempe mot musikeren Askil Holm, skuespilleren Nikis Theophilakis, programlederen Gunhild Dahlberg og skuespiller og musikeren Jannike Kruse.

Hun skal også bryne seg på alpinisten Astrid Lødemel, svømmeren Sara Nordenstam, fotballspilleren Fredrik Strømstad, roeren Olaf Tufte og rallycross-kjøreren Henning Solberg.

TVNorge informerer om at premieredato for programmet foreløpig ikke er satt, men ferden går som alltid fra Lindesnes til Nordkapp.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder