Hovedinnhold

Theron om Fassbender: - Penisen din var en åpenbaring

IMPONERT: Charlize Theron skrøt hemningsløst av Michael Fassbenders utstyr lørdag. Her fra filmen «Shame». Foto: Wenn / Arthaus.
IMPONERT: Charlize Theron skrøt hemningsløst av Michael Fassbenders utstyr lørdag. Her fra filmen «Shame». Foto: Wenn / Arthaus.
(VG Nett) Charlize Theron (36) hyller Michael Fassbender (34) for hans nakenscener i «Shame», og sier hun gjerne vil arbeide med penisen hans.

Denne saken handler om:

Single Theron adopterte nylig en liten sønn, men lørdag viste Hollywood-stjernen at hun ikke bare har barn i tankene.

Da hun tok i mot sin Equality Award fra stjerneskuddet Michael Fassbender på en menneskerettighetsgalla, var det nemlig penisen til Fassbender som fikk mest oppmerksomhet av Theron.

- Jeg må si at jeg virkelig var imponert over at du tok skrittet fullt ut. De fleste andre skuespillere ville ha tonet det ned. Jeg vet det, for jeg har jobbet med dem, sa hun fra scenen, ifølge E!Online.

Theron viste til 34-åringens innsats i filmen «Shame», som hadde Norges-premiere i januar. I filmen spiller Fassbender sexavhengige Brandon, og nakenscenene har naturlig nok sin plass i filmen.

Sør-afrikanske Therons hyllest stoppet imidlertid ikke før hun hadde tilbudt seg å jobbe med utstyret hans.

- Penisen din var en åpenbaring. Jeg er ledig for å jobbe med den når som helst, sa hun.

36-åringen ble hedret for sin innsats for lesbiske og homofiles rettigheter.

Hennes sønn er født i USA, men er av afroamerikansk opprinnelse. Enn så lenge har ikke filmstjernen vist fram noe bilde av sønnen.

Barnet er det første for Theron, som har vært singel siden bruddet med skuespiller Stuart Townsend (39) for to år siden. De var samboere i ni år. Theron har i flere intervjuer den siste tiden uttalt at hun nyter å være singel, og at hun ikke har hastverk med å finne en ny mann.

Les flere saker på vg.no/rampelys .

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys