Hovedinnhold

Jessica Simpson sliter med å bli kvitt babykiloene

- Brystene mine er for store til å løpe med

JOBBER HARDT: Jessica Simpson innrømmer at hun det ikke er lett å komme tilbake i form etter graviditeten. Foto: AP
JOBBER HARDT: Jessica Simpson innrømmer at hun det ikke er lett å komme tilbake i form etter graviditeten. Foto: AP
(VG Nett) Artist Jessica Simpson ble overrasket da babykiloene ikke raste av etter fødselen.

Denne saken handler om:

1. mai i år ble Simpson mor for første gang, da hun fødte datteren Maxwell Drew.

Etter å ha dyttet i seg alt av mat hun kom over under graviditeten, etter eget sigende fordi «det var den første gangen jeg var gravid, og jeg ville nyte det», ble kampen mot kiloene plutselig tøff etter fødselen.

- Jeg skjønte ikke at kiloene ikke bare ville rase av når babyen var ute, sier hun til USA Today.

Siden graviditeten har Simpson blitt frontfigur for slankefirmaet Weight Watchers, og skal snart dukke opp i diverse reklamer - trolig med reale før- og etterbilder.

I mars i år, da en gravid Simpson stilte naken på forsiden av Elle, veide den 162 centimeter høye 32-åringen drøye 77 kilo. Ifølge firmaet hun nå er frontfigur for, burde hun ligge et sted mellom 53 og 66 kilo, noe som omtrent tilsvarer normalvekt med BMI-måling.

- Jeg er ingen supermodell. Og kroppen min går ikke tilbake i form som en supermodell. Jeg er bare en kvinne som prøver å føle seg bra, for datteren sin, mannen sin og seg selv.

Nå sier stjernen at hun har gått ned i vekt hver eneste uke, selv om hun erkjenner at det er vanskelig. Blant annet er det vanskelig å løpe.

- Puppene mine er for store til at jeg kan løpe nå. Jeg bare går, sier hun.

Dermed trener hun ved å gå hver dag - og hun håper snart folk slutter å bry seg om vekten hennes.

- Vekten min har alltid vært noe folk har likt å kommentere. Jeg har blitt vant til det, så håper jeg det blir kjedelig på et tidspunkt. Ingen liker å snakke om vekten sin, men jeg er komfortabel med det nå. Jeg er en mor, og får være en rollemodell for denne nydelige, lille jenta, sier hun.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys