Hovedinnhold

Heidi Montag advarer unge jenter

NYTT UTSEENDE: Heidi Montag (23), slik hun ser ut etter alle de 10 inngrepene. Foto: Pa Photos
NYTT UTSEENDE: Heidi Montag (23), slik hun ser ut etter alle de 10 inngrepene. Foto: Pa Photos
(VG Nett) Hun har skrytt av sine mange plastiske operasjoner, men nå sier Heidi Montag at hun gjerne skulle vært dem foruten.

Denne saken handler om:

- Jeg vil egentlig ha mindre implantater i puppene, men jeg orker ikke tanken på å skulle operere igjen, så det kommer ikke til å skje, forteller Heidi Montag i et intervju med ABC News.

«The Hills»-stjernen fikk massiv oppmerksomhet etter at det ble kjent at hun hadde gjennomgått ti plastiske operasjoner på en dag. Selv om hun i tiden etter operasjonene skrøt av det, og stolt viste frem sitt nye utseende, sier hun nå at hun aldri ville gjort det igjen.

- Det hender jeg vil gå tilbake til å være den gamle Heidi, og jeg er ferdig med operasjoner. Det er ikke noe unge jenter burde gjøre, og jeg vil absolutt ikke anbefale det, sier hun.

Les også: Nyoperert Heidi Montag har problemer med å snakke

Disse uttalelsene står i sterk kontrast til det Montag tidligere har sagt, og i det nye intervjuet forteller også realitystjernen at hun fikk for dårlig informasjon av legen.

- Jeg trodde ikke dette skulle være så ille. Han sa det var noen små endringer, men jeg ville aldri gjort det om jeg hadde visst hvor vondt det ville bli. Den første dagen etter operasjonen trodde jeg at jeg skulle dø, sier hun.

Les også: Heidi Montag: - Jeg vil ha enda større pupper

Stjernen forteller også at det gikk hardt utover ekteskapet til Spencer Pratt at hun var så dårlig etter operasjonene. Paret ble nylig sammen igjen etter å ha vært separert en periode, og de planlegger nå å gifte seg på nytt.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys