Hovedinnhold

Disse kjendisparene er Hollywoods best betalte

PAR I PENGER: Jay-Z og hans kone Beyonce tjener fett på platesalg, reklamekampanjer og turnèvirksomhet. Foto: Ap.
PAR I PENGER: Jay-Z og hans kone Beyonce tjener fett på platesalg, reklamekampanjer og turnèvirksomhet. Foto: Ap.
(VG Nett) Ingen Hollywood-par er i nærheten av inntekten til Beyoncé og Jay-Z.

Denne saken handler om:

Det er magasinet Forbes som står bak kåringen, og det er snakk om svimlende summer når man slår sammen lønningene til kjendisparene. Beyoncé og Jay-Z, som troner øverst på listen, skal ha tjent 468 millioner kroner til sammen fra mai 2011 til mai 2012.

Inntektene kommer blant annet fra platesalg, reklamekampanjer og turnévirksomhet. På andreplass over de velbeslåtte kjendisparene ligger Gisele Bundchen og hennes ektemann Tom Brady.

Bundchen er fremdeles verdens best betalte supermodell, mens ektemannen håver inn som quarterback på det amerikanske fotballaget New England Patriots. Til sammen tjente paret 432 millioner kroner.

Saken fortsetter under bildet.

2. PLASS: Gisele Bundchen og ektemannen Tom Brady tjente 432 millioner kroner i løpet av et år. Foto: Ap.
2. PLASS: Gisele Bundchen og ektemannen Tom Brady tjente 432 millioner kroner i løpet av et år. Foto: Ap.

David og Victoria Beckham kapret tredjeplassen på den eksklusive listen. Herr Beckham har akkurat signert en ny kontrakt med laget Los Angeles Galaxy, men tjener egentlig mest på reklameoppdrag for selskaper som Burger King og Samsung.

Kona hans har skapt et lite moteimperium, og kleskolleksjonene hennes går som varmt hvetebrød. Alt i alt sopte ekteparet Beckham inn 324 millioner kroner.

Det er 54 millioner kroner mer enn Brad Pitt og Angelina Jolie, som ligger på fjerdeplass med sine 270 millioner. Pengene er stort sett lønn for skuespillerjobber, men Jolie får også en del ekstra penger fra reklamejobber, som den hun gjorde for Louis Vuitton.

På den femte og siste plassen på listen ligger Will Smith og hans skuespillerkone Jada Pinkett Smith. Roller i henholdsvis «Men in Black» og «Madagaskar 3», samt Jadas jobb som talskvinne for kosmetikkmerket Carol's Daughter, sørget for en inntekt på 240 millioner kroner.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys