Hovedinnhold

Dette kan bli Christian Bales neste film

I FORHANDLINGER: Christian Bale skal være i startfasen i forhandlingene rundt en eventuell rolle som skurk i filmen «Creed of Violence». Foto: Reuters
I FORHANDLINGER: Christian Bale skal være i startfasen i forhandlingene rundt en eventuell rolle som skurk i filmen «Creed of Violence». Foto: Reuters
(VG Nett) «The Dark Knight Rises»-stjernen Christian Bale er i forhandlinger om en skurke-rolle i filmen «The Creed of Violence».

Denne saken handler om:

Skuespiller Christian Bale, kjent fra den populære Batman-trilogien til Christopher Nolan, forhandler nå momentene rundt en eventuell rolle i filmen «The Creed of Violence». Ifølge Variety skal forhandlingene være på et tidlig stadium.

Filmen er basert på Boston Terans femte bok med samme tittel som ble utgitt i oktober i 2009.

Boken handler om Rawbone, og hans ukjente sønn, den unge etterforskeren, John Lourdes, som jobber på riktig side av loven. Det skriver Empireonline.com.

Året er 1910, og Den meksikanske revolusjon er i startfasen. Rawbone har en lukrativ plan om å kjøre en bil fullastet med stjålne våpen til grensen for så å selge den illegale lasten. Underveis blir han tatt for ugjerningen.

Deretter går Rawbone med på å fortsette som planlagt med de stjålne våpnene. Til gjengjeld får han immunitet, og unngår straff. Rawbone og Lourdes ender opp med å jobbe sammen om å infiltrere og avsløre et kriminelt nettverk i Mexico.

Starter i 2013

Filmen vil bli regissert av den Academy Award-nominerte filmskaperen, Todd Field.

Filmen blir produsert og finansiert av Cross Creek Pictures, som blant annet har medvirket i produksjonen av Darren Aronofskys film, «Black Swan».

Cross Creek Pictures-sjef, Brian Oliver, sier til Empireonline.com at filmen gir et unikt perspektiv på den amerikanske oljeimperialismen tidlig på 1900-tallet.

Produsentene planlegger planlegger å begynne innspillingene i første del av 2013.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys