Hovedinnhold

Casey Johnson (30) funnet død

JETSETTER: Casey Johnson (30), her på et bilde fra sommeren 2008, er død. Foto: AP
JETSETTER: Casey Johnson (30), her på et bilde fra sommeren 2008, er død. Foto: AP
(VG Nett) Det var Casey Johnsons kjæreste Tila Tequila som først meldte om Johnson & Johnson-arvingens død på Twitter.

Denne saken handler om:

Casey Johnson, best kjent som jesetter, arving til det berømte Johnson & Johnson-konsernet og som datter av New York Jets-eier Robert Wood Johnson, ble bare 30 år gammel.

Johnson, som nylig kunngjorde forlovelsen med TV-kjendis og realitystjerne Tila Tequila (28), skal ha blitt funnet død i sitt eget hjem i Los Angeles i går, mandag.

Politiet skal ha rykket ut etter å ha fått en nødmelding, men helsepersonell skal ha erklært Casey død på stedet, skriver nyhetsbyrået AP.

Meldte på Twitter

Det var Tila Tequila som i natt var først ute med å melde om dødsfallet.

«Vær så snill alle sammen og be for min kjæreste Casey Johnson. Hun har gått bort. Takk for all kjærlighet og støtte. Nå vil jeg logge av nettet for å være med familie», skrev Tequila på sin Twitter-side.

- I koma

Siden har Tequila twitret mer. Etter først å ha meldt om forlovedens død, skrev Tequila at Johnson likevel ikke var død, men i koma. Tequila forklarer at hun er i sjokk, og hun bedyrer sin sterke kjærlighet til Johnson.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VAR FORLOVET: Casey Johnson (t.v.) og Tila Tequila på et ferskt bilde fra 8. desember. Foto: AP
VAR FORLOVET: Casey Johnson (t.v.) og Tila Tequila på et ferskt bilde fra 8. desember. Foto: AP


Politiet har siden bekreftet at Johnson er død. Siste melding fra Tequila på Twitter vitner om stor sorg:

«Hvil i fred, min Engel. @caseyjonsonJnJ du vil for alltid leve i hjertet mitt. jeg elsker deg så høyt, og vi vil gifte oss når vi møtes igjen i himmelen».

Skal obduseres

Polititalskvinne Sara Faden sier til People at det ikke foreligger mistanke om noe kriminelt, og at de betrakter dødsfallet som «naturlig». Men først når obduksjonsresultatet er klart, vil dødsårsaken kunne fastslås med sikkerhet. Det kan ta uker.

Casey Johnsons egen Twitter-side ble sist oppdatert 29. desember.

Johnson etterlater seg også adoptiv-babydatteren Ava.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Var i hardt vær

30-åringen har vært kjent som en av Hollywods store jetsettere, og hun har ofte havnet i bråk med andre kjendiser og paparazzifotografer. Hun ble også arrestert i november for angivelig å ha brutt seg inn i huset til en ekskjæreste og stjålet eiendeler.

I desember forlovet Johnson seg med Tequila, noe som paret selv gjorde et stort nummer av på YouTube - se videoen her. Mens Casey alltid har stått åpent fram som lesbisk, har Tila Tequila omtalt seg selv som bifil.

Jesse Derris, talsperson for Johnson-familien, sier til ABC News at familen nå sørger over det tragiske tapet av Casey, og at de ber om respekt for privatlivets fred.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys