Hovedinnhold

Helene Bøksle: - Jeg er lykkelig nygift!

LYKKELIG GIFT: Helene Bøksle og Espen Tjersland sammen med brudebarna, fra venstre: Ella, Remine, Hanna, Edvin og Kirsten. Foto: Privat
LYKKELIG GIFT: Helene Bøksle og Espen Tjersland sammen med brudebarna, fra venstre: Ella, Remine, Hanna, Edvin og Kirsten. Foto: Privat
Sangeren Helene Bøksle sa ja til sin kjære Espen og fremførte egenkomponert sang som tale.

- Det føles veldig riktig og veldig bra nå! Dagen var fantastisk fra begynnelse til slutt, et virkelig drømmebryllup, sier Helene Bøksle på telefon til VG Nett.

- Det var bittelitt dråper i sløret, men det betyr jo lykke, forteller hun videre.

Den folkekjære artisten fra Mandal giftet seg i går i idylliske Skagen i Danmark med journalist Espen Tjersland.

Bøksle og Tjersland ble viet i den svenske sjømannskirken i Skagen, og festen ble avholdt på idylliske Brøndums hotell i den lille danske kystperlen.

Egenkomponert sang

Paret hadde invitert rundt 50 av sin nærmeste familie og venner, og under middagen ble gjestene underholdt ved flere av Bøksles musikerkolleger. Og som tale valgte Bøksle en original vri: Hun hadde nemlig skrevet en egen sang til ektemannen som hun fremførte.

- Jeg hadde smuglet inn Marie Forr Klåpbakken og Tove Kragset. De ante ingenting. Jeg var ganske nervøs for jeg har aldri skrevet en så personlig tekst før. Man legger hjertet sitt virkelig i det. Man har sunget så mange ganger offentlig, men når man skal synge og holde en tale så er det noe helt annet! Det var en magisk dag i går, forteller den lykkelige bruden, som også fikk med seg reaksjonene fra bryllupsgjestene:

- Det var en del som måtte ta frem lommetørklene, det ble ganske rørende!

Alle gjestene er fortsatt til stede i Skagen, og i dag fortsetter feiringen i den danske idyllen.

- Nå koser vi oss med kaffe på dansk vis, og skal ut på sykkeltur. Jeg fikk meg nemlig en rød metallic sykkel i morgengave! Alle skal bare nyte den siste biten av Danmark her, det er så utrolig god stemning.

- Man er bare så takknemlig. Jeg er lykkelig nygift!

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys