Hovedinnhold

Hanekamhaug, Flatland og Øiestad: - Se, så like!

TRIPPELGJENGER: Katarina Flatland, Pernille Svensen Øiestad og Mette Hanekamhaug er like som tre dråper vann. Foto: Janne Møller Hansen/Scanpix/Espen Braata
TRIPPELGJENGER: Katarina Flatland, Pernille Svensen Øiestad og Mette Hanekamhaug er like som tre dråper vann. Foto: Janne Møller Hansen/Scanpix/Espen Braata
Frp-politiker Mette Hanekamhaug (22), «X Factor»-finalist Pernille Svensen Øiestad (17) og programleder Katarina Flatland (20) er like som tre dråper vann.

- Veldig morsomt, men jeg håper jo at jeg ligner aller mest på meg selv, smiler Sandefjord-jenta Pernille, som er en av de ni gjenværende finalistene i «X Factor». Sammenligningen mellom henne og Frp-politikeren ble nylig omtalt på Elisabeth Carews blogg, før Pernille fikk høre om det av «X Factor»-dommer Peter Peters. Pernille hadde ikke tenkt på det selv, men ser absolutt at de har likhetstrekk.

- Hele livet har det vært sånn at jeg ikke ligner på hverken mamma eller pappa eller noen andre - jeg har alltid hatt min egen look, men nå dukker det opp den ene etter den andre. Det er veldig gøy, konstaterer 17-åringen.

Øiestad forteller at hun også får høre at hun ligner på Hallvard Flatlands datter Katarina, som er programleder i TV2 Zebras «Xtra-factor».

- Vi hører det stadig begge to. Det er bare veldig hyggelig at de har funnet en slags hemmelig tvilling til meg, synes Katarina Flatland, og påpeker at storesøsteren hennes Bettina egentlig er enda likere.

- Ikke tenkt på

Frp-politiker Mette Hanekamhaug er fast seer og stor fan av «X Factor».

- Men at jeg ligner på Pernille, har jeg ikke tenkt på, sier hun til VG.

Hanekamhaug forteller at hun i grunn aldri har hørt at hun ligner på noen andre enn nettopp seg selv.

- Kommer du til å følge litt ekstra med på Pernille nå?

- Jeg tror jeg kommer til å følge like mye med på alle sammen. De er veldig flinke alle sammen, sier den unge politikeren diplomatisk.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys