Hovedinnhold

Golden og Antonsen til P4

SAMMEN PÅ LUFTA IGJEN: Johan Golden og Atle Antonsen skal være programledere sammen på P 4. Foto: VG
SAMMEN PÅ LUFTA IGJEN: Johan Golden og Atle Antonsen skal være programledere sammen på P 4. Foto: VG
(VG Nett) Komikerduoen har fått seg ny arbeidsgiver etter exiten fra Kanal 24.

Radarparet Johan Golden og Atle Antonsen var sist å høre i programmet Kommisjonen på Kanal 24. De sa takk for seg i februar i år, og siden den gang har Antonsen jobbet med dubbing av animasjonsfilmen «Kurt blir grusom» mens Johan Golden har vært programleder for sportsprogrammet Golden Goal på TV 2.

Tidligere har de to jobbet sammen med programmet «En lun aften» på Metropol TV, med Stand-up showet «Tilnærmet lik sant» og med parodibandet DDR.

De to komikerne har også en superrask karriere i politikken bak seg, som listetopper for DPP, Det Politiske Parti, ved valget i 2001.

Nå er det altså klart for et nytt radiosamarbeid de to i mellom, denne gang på P 4. Programsjef Jørn Johansen ønsker ikke å si noe mer om hva programkonseptet skal handle om til VG Nett i kveld og sier det kommer mer informasjon i morgen.

Også de to hovedpersonene henviser til morgendagen for mer om hva slags sprell radiolytterne kan vente seg denne gangen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys