Hovedinnhold

Furuholmen fra Ferrari til Lada

...og havnet i sædkrangel med reporteren

Aha-stjerne Magne Furuholmen deltar i veirallyet Gumball 3000. De begynte med en fet Ferrari, men nå kjører de en Lada.

Søndag satte Furuholmen og 100 andre biler avgårde fra København.
Allerede mandag streiket deres Limited Edition Ferrari 512M, i Helsinki. Løsningen for å fortsette racet? En billig Lada.

- Vi betalte 700 euro. Det er jo en s-modell - sportsversjonen selvfølgelig, sier Furuholmen ironisk om den billige russiske bilen deres, til Ekstrabladets reporter.

SÆDFARGET? I videoen havner Magne Furuholmen i diskusjon om fargen på bilen, med den danske reporteren. Foto: Ekstra Bladet TV
SÆDFARGET? I videoen havner Magne Furuholmen i diskusjon om fargen på bilen, med den danske reporteren. Foto: Ekstra Bladet TV


Lørdag kveld går bilene i mål i Monte Carlo. Gumball 3000 er et årlig løp som går over 3000 miles (480 mil).

Spesielt for oss nordmenn er at det i år går i våre naboland Sverige og Danmark. Tidligere har løpet vært arrangert i Asia og Amerika, blant annet.

Nedenfor kan du se en bakfull David Hasselhoff forsinke Gumball 3000 i København.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys