Hovedinnhold

Frank Ocean avlyser dagens konsert i Finland

AVLYSER: Frank Ocean avlyser dagens konsert i Finland etter at han i går måtte avbryte konserten på Øyafestivalen etter fire låter. Foto: Eivind Griffith Brænde
AVLYSER: Frank Ocean avlyser dagens konsert i Finland etter at han i går måtte avbryte konserten på Øyafestivalen etter fire låter. Foto: Eivind Griffith Brænde
(VG Nett) Etter at artisten plutselig gikk av scenen på Øyafestivalen torsdag, har Frank Ocean avlyst fredagens konsert i Finland. Også morgendagens konsert i Gøteborg står i fare.

Øyafestivalen har fortsatt ikke skaffet seg oversikt over hva som har skjedd med Frank Ocean og hva som egentlig utløste at han plutselig gikk av scenen torsdag.

Artisten kanselerer dagens konsert på Flowfestivalen i Finland. Nå kan lørdagens konsert på den svenske festivalen Way out West i Gøteborg også stå i fare. Det skriver Expressen.

- Vi jobber med å holde i tøylene, skriver Way out Wests talsperson, Joel Borg i en mail til nyhetsbyrået TT Spektra.

Akutt syk

Torsdag måtte Frank Ocean gå av scenen på Øyafestivalen etter om lag 20 minutter. Årsaken skal ha vært at artisten mistet stemmen og ble akutt syk.

- Frank er syk (absolutt ikke noe alvorlig) og har innstilt konserten på Flowfestivalen i Helsinki for å hvile seg. Vi håper at han blir frisk til «Way out West», det samme gjør Frank Oceans crew, skriver Joel Borg videre i mailen.

Ikke oversikt

Da Frank Ocean plutselig gikk av scenen på Øyafestivalen torsdag, vakte det stor oppsikt. Oceans plateselskap, Universal, fortalte om frisk og rask artist før konserten.

- Vårt inntrykk var at han var frisk og rask og klar for å spille. Dette kom like bardust på for oss som for alle andre, sa promosjef i Universal, David Pedersen til VG Nett rett etter Ocean gikk av scenen i går.

Fortsatt vet hverken plateselskap eller Øyafestivalen hva som har skjedd med artisten, eller hva som var den konkrete årsaken til at han måtte gå av scenen.

- Vi har ikke hatt noe kontakt med han og hans folk etter at de forlot festivalområdet i går. Vi har bestemt oss for å ta detaljene med dem når festivalen er over, Jonas Prangerød, pressesjef i Øyafestivalen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys