Hovedinnhold

Følg millionærlivet på VGTV

Styrtrik gründer blir TV-kjendis

- Min hverdag er vel lik andres, sier gründeren Lars Ole Johansen (44). Nå blir luksuslivet hans likevel tv-serie på VGTV.

Den travle innehaveren av firmaet Oslo Liftutleie er god for flere titalls millioner kroner og lever et liv mange bare kan drømme om.

Dyre biler, et luksuriøst hjem, kjendisvenner og ekstravagante reiser preger dagliglivet til nordlendingen som er bosatt i Fredrikstad.

- Morsom opplevelse

Fra 4. april kan du følge livet hans på VGTV under vignetten «Rikingen».

- Det har vært en morsom opplevelse, og jeg opplever det som fin markedsføring for firmaet. Men jeg tror ikke jeg har noe finere vaner enn andre folk. Tittelen på serien er det VGTV som har funnet på. Jeg har føttene plantet på jorden og går på jobb hver morgen. Spiser vanlig brød fra butikken, påpeker Johansen overfor VG via en ny mobiltelefon.

VGTV:Camillas dom over silikonpuppene

Kjøpte telefonnummer

HØYT OPPE: Liftgründeren Lars Ole Johansen er hovedpersonen i VGTVs nye serie «Rikingen». Foto: Merete Gamst
HØYT OPPE: Liftgründeren Lars Ole Johansen er hovedpersonen i VGTVs nye serie «Rikingen». Foto: Merete Gamst

- Jeg har hatt den i nøyaktig én måned og har snakket i 78 timer bare i denne perioden, sier han som eksempel på hvor mye han ennå jobber.

Om telefonen er ny, er nummeret det samme. Lars Ole Johansen går under tilnavnet «40 millioner» i Fredrikstad etter at han kjøpte nummeret 40 00 00 00 for 33 500 kroner da Tele2 startet opp i Norge for ti år siden.

- Det vil alltid være folk som kanskje vil se på meg med misunnelse eller som en blære. Jeg tenkte litt på det før jeg sa ja til dette, men jeg må jo bare være den jeg er, og ikke prøve på noe annet.

VGTV:Do med fjernkontroll!

- En ramsalt nordlending?

- Jeg er jo født i Lofoten og må vel kanskje veie ordene mine litt ekstra. Men jeg er nok ganske frittalende, sier han.

Gir av seg selv

I to luksuriøse etasjer på toppen av en blokk nær bryggepromenaden i Fredrikstad lever han sammen med sin 18 år gamle kjæreste, glamourmodellen Camilla Fors. Nå slipper han altså VGTV inn i leiligheten.

- Jeg har ingen problemer med å gi av meg selv. Jeg tar meg godt av de rundt meg og har hjulpet mange ut av knipen. Men det er mange som har hjulpet meg ut av knipen også, sier VGTVs nye gründerkjendis.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys