Hovedinnhold

Nord-Korea raser mot ny amerikansk komedie

<p>«THE INTERVIEW»: F.v.: James Franco og Seth Rogen skal drepe Nord-Koreas leder i ny komedie som kommer til høsten. Det liker ikke Nord-Korea svært godt.<br/></p>

«THE INTERVIEW»: F.v.: James Franco og Seth Rogen skal drepe Nord-Koreas leder i ny komedie som kommer til høsten. Det liker ikke Nord-Korea svært godt.

Foto: Ed Araquel
Nord-Korea mener filmen, «The Interview», viser hvor desperate det amerikanske samfunnet er.

Denne saken handler om:

Nord-Korea langer ut mot utgivelsen av den nye amerikanske komedien, «The Interview», med Hollywood-skuespillerene Seth Rogen og James Franco i spissen, melder den britiske avisen The Telegraph.

«The Interview» som kommer i oktober, handler om en talkshowvert og en produsent som har fått i oppgave å drepe Nord-Koreas leder, Kim Jong Un. Dette syntes ikke Nord-Korea er spesielt underholdende.

Kim Myong-chol, administrerende direktør ved nordkoreanske; Center for Korean-American Peace, var avvisende og sier filmen viser hvor desperate det amerikanske samfunnet er.

- En film om mordet på en utenlandsk leder speiler hva USA har gjort i Afghanistan, Irak, Syria og Ukraina, og la oss ikke glemme hvem som drepte president John F. Kennedy, det var amerikanere, sa han til den britiske avisen.

I tillegg til dette sa Kim Myong-chol at han trodde deres leder, Kim Jong Un, antakeligvis ville se filmen. Det syntes Rogen morsomt som tvitret om det forrige uke. 

YouTube:Trailer fra «The Interview»

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film