Hovedinnhold

Borat vil selge barnebarnet sitt til Madonna

STASELIG KAR: Slik ankom Borat London i går, sammen med sønn og sønnesønn. Foto: AFP
STASELIG KAR: Slik ankom Borat London i går, sammen med sønn og sønnesønn. Foto: AFP
(VG Nett) Borat fornekter seg ikke. Nå vil han at Madonna skal kjøpe barnebarnet hans.

Denne saken handler om:

Omringet av lettkledde damer kjørte Borat inn i London med hest og kjerre i går. I kjerra satt Borat sammen to barn med et enda mindre barn i armene. Den kasakhstanske journalisten har helt konkrete planer for den minste av ungene.

- Jeg har med meg Bilak, min 11 år gamle sønn, hans kone og deres barn. Vi håper kanskje å kunne pynte babyen med sjokoladesminke, og selge ham til den syngende transvestitten Madonna, sier han ifølge MTV News.

Og tilføyer:

- Jeg håper Madonna blir en god far for barnet.

For deg som ikke vet det: Borat er ikke en ekte journalist. Han spilles av komikeren Sacha Baron Cohen, også kjent som Ali G. Som Borat er han imidlertid premiereklar med sin nye film «Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan».

Her kan du se trailer for filmen!
(VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne sider)

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film