Hovedinnhold

Chris Pratt og Anna Farris går fra hverandre

<p>STJERNEPAR: Chris Pratt og Anna Faris har vært sammen siden 2007, og giftet seg to år senere. Her er de på premieren til storfilmen «Guardians of the Galaxy vol. 2» i Los Angeles i april i år.  </p>

STJERNEPAR: Chris Pratt og Anna Faris har vært sammen siden 2007, og giftet seg to år senere. Her er de på premieren til storfilmen «Guardians of the Galaxy vol. 2» i Los Angeles i april i år.  

Foto: Jordan Strauss, AP
Hollywood-paret bekrefter at de skiller lag etter åtte års ekteskap.

Denne saken handler om:

Det kunngjorde paret i en felles uttalelse på Facebook tidlig mandag morgen norsk tid. 

Skuespillerne Faris (40) og Pratt (38) møttes i 2007, på settet til filmen «Take Me Home Tonight», før Faris' skilsmisse fra hennes første mann var unnagjort. De forlovet seg året etter og giftet seg i 2009. Fire år senere fikk de sitt første barn, Jack

Les også: Jennifer Garner etter skilsmissen: – Det har vært et år med vin

– Veldig skuffet

Det har imidlertid versert rykter om at paret har hatt problemer det siste året, og begge har blitt observert uten gifteringene sine, skriver People

«Vi har jobbet hardt i lengre tid, og vi er veldig skuffet», skriver paret i uttalelsen. 

De ønsker ro rundt bruddet for å skjerme deres fire år gamle sønn. 

«Vi har fortsatt kjærlighet for hverandre, og vil alltid sette pris på vår tid sammen og vil fortsette å ha dyp respekt for hverandre», skriver Pratt og Faris. 

Fikk du med deg? Slutt for Kylie Jenner og Tyga - for fjerde gang

Jobbet med norsk regissør

Chris Pratt, som et halvt norsk, var sammen med Oscar-vinner Jennifer Lawrence hovedrolleinnehaver i norske Morten Tyldums storfilm «Passengers», som fikk en lunken mottagelse hos publikum til tross for sin celebre rolleliste i romjulen i fjor. 

I forbindelse med filmen fortalte de to stjerneskuespillerne at Tyldum var en perfeksjonist.

– Det var dager hvor alle på filmsettet ville gå hjem, men Morten presset oss, svingte pisken og fikk oss til å ta én tagning til. Han er veldig lidenskapelig og i denne filmen ga han virkelig 100 prosent av seg selv 100 prosent av tida, fortalte Pratt til VG. 

Les også: Disse kjendisene har tjent mest på ett år

Tyldum fortalte VG at det gnistret mellom Pratt og Lawrence på innspillingen av filmen.

– De har samme type humor og er begge fenomenale skuespillere, så det gnistret mellom dem, og det er jo det man vil ha, sa Tyldum i fjor høst. 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film