Hovedinnhold

- Ja, vi er kjærester

KJÆRESTER: Rolf Kristian Larsen og Ida Elise Broch. Foto: Scanpix
KJÆRESTER: Rolf Kristian Larsen og Ida Elise Broch. Foto: Scanpix
(VG Nett) Under sitt besøk på NRKs Grosvold, innrømmet Rolf Kristian Larsen i kveld at han og Ida Elise Broch er kjærester.

De to spiller kjærester i den nye filmen «Mannen som elsket Yngve», men nå viser det seg at de har funnet tonen også på det private plan.

På spørsmål fra Anne Grosvold, svarte Larsen bekreftende om deres kjærlighetsforhold.

- She's out of my league, men jeg er veldig fornøyd, sa en smilende og opplagt Larsen til Grosvold da han var på besøk hos henne fredag kveld.

- «Mannen som elsket Yngve» er rett og slett en meget god film. Gode skuespillere turnerer suverent en ikke alltid like enkel historie - med glans. De ikke bare spiller - de leker! Og debutantregissør Stian Kristiansen fullfører leken, med stram, overveid og uhyre treffsikker regi, skrev VG Netts Jon Selås i sin anmeldelse av filmen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film