Kidmans datter er ikke til salgs

(VG Nett) Nicole Kidman og mannen Keith Urban vil ikke selge bildene av deres nyfødte datter Sunday Rose, og takker dermed nei til millioner av kroner.

Tonje Finvold Lacher
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

LYKKELIGE: De nybakte foreldrene Nicole KIdman og Keith Urban vil ikke selge bilder av datteren deres. Foto: AP

Skuespilleren Nicole Kidman og sangeren Keith Urban er usikre på om de vil offentliggjøre bilder av datteren, Sunday Rose. Hvis paret bestemmer seg for å publisere bilder av deres førstefødte gjør de det i så fall gratis.

Foreldrelykke

- Verken Kidman eller Urban synes det er passende å inngå slike avtaler. De vurderer fortsatt om de skal offentliggjøre bilder av datteren, men skjønner jo at det er stor interesse for at de gjør det, sier en kilde til The Sydney Morning Herald.

Sunday Rose kom til verden forrige mandag og Nicole Kidman forlot sykehuset allerede samme dag.

- Nicole og Keith nyter hvert sekund sammen med datteren og for øyeblikket tenker de på andre ting enn å selge babybildene, forteller kilden.

Går imot trenden

Fredag forrige uke viste Nicole Kidman seg offentlig for første gang siden fødselen da hun spiste lunsj med noen venninner i hjembyen Nashville, Tennessee.

- Nicole så fantastisk ut. Hun virket veldig avslappet og lykkelig. Det er tydelig at hun kler å være mor, fortalte en av gjestene til People.

Når Nicole Kidman og Keith Urban avslår bildeavtaler som er verdt millioner går de imot trenden hos andre Hollywood-stjerner.

I forrige uke ble det blant annet kjent at Matthew McConaughey har solgt bildene av sønnen sin for femten millioner kroner, og det er forventet at Angelina Jolie og Brad Pitt kan få rundt 100 millioner kroner for bilder av deres nyfødte tvillinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder