NYBAKTE FORELDRE: Skuespillerparet Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad var begge å se i NRKs serie «Vikingane» i fjor høst.

NYBAKTE FORELDRE: Skuespillerparet Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad var begge å se i NRKs serie «Vikingane» i fjor høst. Foto: Berit Roald NTB scanpix

Skuespiller-paret fikk sitt tredje barn

Marian Saastad Ottesen (41) og Nils Jørgen Kaalstad (38) har blitt foreldre for tredje gang.

Marit Grøtte
ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Det avslører Ottesen på Instagram, hvor hun deler et bilde av seg selv på trilletur i Oslo. «Ottos første trilletur», skriver hun til bildet.

Ottesen bekrefter babynyheten til VG.

– Vi fikk en gutt på onsdag som heter Otto, og han er helt perfekt! Alle er glade, og familien er komplett, skriver hun i en SMS.

Samboerparet har fra før av to barn: en sønn på fem år og en datter på to år.

Ottesen og Kaalstad spilte begge i NRK-serien «Vikingane» i fjor. Ellers er Ottosen kjent fra blant annet TV-serien «Lilyhammer» og filmene «Tatt av kvinnen» og «Elling: Elsk meg i morgen». Kaalstad har også spilt i «Lilyhammer».

Marian i «Lilyhammer» om sexscenen: – Det var et lite eventyr

Da VG møtte paret i fjor høst, fortalte de at hverdagen med barn og jobb kan til tider bli svært hektisk. Under innspillingen av «Vikingane» måtte deres yngste barn på sykehus, og da troppet skuespillerne opp på legevakten i full vikingkostyme.

Tilbakeblikk: Kjærester hjemme og på scenen

Ottesen og Kaalstad ble kjærester da de spilte i samme forestilling på Kruttårnteateret i Stavern i 2008. Siden da har minst én av dem vært med i forestillingene der hver sommer.

– Vi spilte «Aladdin». Jøgge var sultanen og jeg var prinsesse Jasmin. Det var en supersommer for oss, har Ottesen tidligere sagt til VG om møtet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder