Renee: - Glad jeg har bevart psyken!

(VG Nett) Renee Zellweger (38) er stolt over at hun aldri har vært innlagt på hverken rusavvenning eller psykiatrisk klinikk.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

FORNLYD OG SINGEL: Renee Zellweger (38). Foto: AP

Den norskættede Hollywood-stjernen snakker ut til bladet Harper's Bazaar. Hun forteller at noe av det hun er aller mest fornøyd med å ha utrettet opp gjennom karrieren, er at hun har lært å sette grenser.

- Jeg kjenner mine egne grenser. Og jeg er stolt over at jeg har klart å unngå å måtte sjekke inn på psykiatriske klinikker til tross for alle de bisarre opplevelsene jeg har på daglig basis, sier 38-åringen til desemberutgaven av bladet.

- Aldri si aldri

Hun forklarer at det «føles rart» å ha berømmelsen hengende over seg i enhver situasjon.

- Jeg er også veldig stolt over at jeg ikke har vært innom Betty Ford-klinikken ennå. Men man skal aldri si aldri! lyder det fra Renee som viser til rusavvenningsklinikken som har huset en rekke superstjerner opp gjennom årenes løp.

Ingen jetset'er

Renee forteller også at årsaken til at hun ikke har vært så mye i rampelyset i det siste, er at hun ikke liker store kjendisfester.

- Jeg elsker private fester, men styrer unna de store Hollywood-arenaene. Én stor fest i året holder for meg - det er mer enn nok, sier filmstjernen som har norsk mor og sveitsisk far.

Renee er fortsatt singel etter det kortvarige ekteskapet med countrysangeren Kenny Chesney (38) i 2005. Ekteskapet ble annulert etter fire måneder.

- Jeg har det så travelt med å holde kontakten med de jeg savner når jeg jobber at jeg har ikke tid til å savne noen spesiell, sier Renee om ungkarskvinne-tilværelsen.

Om Macca

Det verserte for kort tid tilbake rykter om at Renee hadde stevnemøter med Paul McCartney. Men filmstjernen forsikrer at Beatles-legenden bare er en bekjent.

- Han er akkurat så flott som jeg forventet. Vi har felles venner, forklarer Renee.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder