NYTT PAR: Clint Eastwood og Christina Sandera før Oscar-utdelingen i Dolby Theatre i Los Angeles i natt. Foto:Mladen Antonov,Afp

Clint Eastwood (84) viste frem kjæresten (42)

To måneder etter at skilsmissen var i boks, spradet Clint Eastwood i natt opp den røde Oscar-løperen med sin nye flamme.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Christina Sandera (42), som er akkurat halvparten så gammel som Clint Eastwood (84), har angivelig allerede flyttet inn i Hollywood-kjærestens hjem. Men selv om de to skal ha vært et par i over et halvt år, var det først i natt de viste seg sammen på stjernegalla sammen.

FESTFINE: Clint Eastwoods «American Sniper» var nominert til flere priser. Kjæresten Christina Sandera debuterte som Oscar-gjest. Foto:Jason Merritt,Afp

Møttes på jobb

Eastwood ble naturlig nok fanget opp av kameralinsene da han kom arm i arm med Sandera, som tidligere var daglig leder på en av Eastwoods mange restauranter i California. Det skal ha vært der de to ble kjent.

Mens Eastwood er en gjenganger på verdens største filmgalla, var det aller første gangen Sandera festet med fiffen.

Selv om de to ikke formelt har bekreftet romansen, tolker nå internasjonal presse det som bevis at Eastwood valgte å ta med den 42 år yngre skjønnheten på Oscar-festen.

To ekskoner

Det er nemlig bare uker siden Eastwood ble skilt fra Dina Eastwood (49), som han har en 18 år gammel datter med, etter 18 års ekteskap. Paret flyttet fra hverandre allerede i juni 2012, og Dina Eastwood søkte om skilsmisse året etter. Men først i desember i fjor ble skilsmissen formelt signert. Da hadde de omsider kommet til en enighet om underholdsbidrag og andre praktiske avtaler.

Clint har vært gift én gang tidligere, og har en datter og en sønn med ekskona Maggie Johnson, som han giftet seg med da han var 23. Totalt har Eastwood åtte barn fra ulike forhold.

Vant ikke

Clint Eastwood er både skuespiller, produsent og regissør. Han har vunnet fire Oscar-priser, deriblant for regien på «Million Dollar Baby» (2004) og «Unforgiven» (1992). For sistnevnte var han også nominert for hovedrollen, men 84-åringen har til gode å vinne Oscar som skuespiller. Hans nyeste film «American Sniper», var i år nominert til seks priser, blant annet beste film, men vant ikke.

Se hele listen:Her er nattens Oscar-vinnere

VG kommenterer:Verdens viktigste Oscar

Norske Morten Tyldum om Oscar-prisen:- Mer enn jeg hadde drømt om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder