PÅ SCENEN: Johnny Depp spiller i bandet Hollywood Vampires. Foto: Patricia De Melo Moreira Afp

Johnny Depp rocket på scenen etter kaotisk uke

Vanessa Paradis ut med støtte til Depp

Den hardt pressede skuespilleren inntok scenen i Portugal
med bandet sitt kort tid etter at han ble ilagt besøksforbud mot Amber Heard.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Johnny Depp spiller i bandet Hollywood Vampires sammen med de aldrende rockerne Alice Cooper og Joe Perry.

Les også: Johnny Depp ilagt besøksforbud mot kona

De var booket til Rock in Rio-festivalen i Portugal fredag, men noen trodde kanskje at Depp ville avlyse etter den siste uken. Depp har for kort tid siden blitt skilt fra skuespiller-konen Amber Heard og blitt ilagt besøksforbud mot henne etter at hun har beskyldt ham for gjentatte fysiske angrep. For kort tid siden mistet Depp også moren sin.

Men Depp stod på scenen og fremstod «i godt slag» i følge Etonline.com. Fredag skal Amber Heard ha presentert et bilde for retten som viser skader i ansiktet hennes, angivelig forårsaket av Johnny Depp.

Skuespilleren har bekreftet at de to skal skille seg og sendt ut en pressemelding hvor han slår tilbake mot påstandene.

Med tanke på ekteskapets korte varighet, og det nylige tragiske tapet av moren, vil Johnny ikke kommentere noen av de sensasjonspregede falske historiene, sladderen, feilinformasjonen og løgnene rundt sitt privatliv. Forhåpentlig vil det gå raskt å avslutte dette korte ekteskapet».

TIDLIGERE PAR: Johnny Depp og Vanessa Paradis på vei til Oscar-utdeling i 2005. Foto: Chris Pizzello Ap

Mens han kjemper mot beskyldningene har han fått støtte fra ekskjæresten, som han har to barn sammen med, Vanessa Paradis. Hun har skrevet et åpent brev, som TMZ har fått tilgang til. Der beskriver hun Johnny Depp som en følsom, elskelig og elsket person.

– Jeg mener fra hjertet at beskyldningene er latterlige. I alle årene jeg har kjent Johnny har han aldri mishandlet meg fysisk, og dette ligner overhodet ikke på mannen jeg tilbrakte 14 fantastiske år med, står det i brevet som altså skal være fra Vanessa Paradis.

Også Depps første kone Lori Anne Allison, har etter beskyldningene fra Amber Heard uttalt at Depp slett ikke er noen konebanker, ifølge TMZ. Det er riktig nok en god stund siden hun hadde med han å gjøre, Allison var gift med Depp mellom 1983 og 1985.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder