ETABLERT SKUESPILLER: Reese Witherspoon ble verdenskjent da hun spilte dum blondine i «Legally Blonde». Siden den gang har hun fått en lang rekke filmer på CV-en, deriblant «Wild», som skaffet henne en Oscar-nominasjon. Her er hun avbildet på den røde løperen under nevnte prisutdeling i vinter. Foto:Jordan Strauss,Ap

Reese Witherspoons barn unngår hete filmscener

Finnes det noe flauere enn å se foreldre sine i dampende sexscener? Barna til Ryan Phillippe (40) og Reese Witherspoon (39) vet hvordan det føles.

Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Witherspoon og Phillippe var nemlig et av Hollywoods heteste par i mange år, og på slutten av 1990-tallet spilte de mot hverandre i «Cruel Intentions» (eller «Farlig begjær», som filmen heter på norsk). Her går det rimelig hett for seg i enkelte scener, og akkurat dét er kanskje ikke så kult for skuespillernes barn, Ava (15) og Deacon (11).
Da Reese Witherspoon gjestet talkshowet «Watch What Happens Live!» denne uken, fortalte hun at ingen av ungene har sett «Cruel Intentions» ennå – nettopp på grunn av foreldrenes sengehygge. Generelt viser barna lite interesse for jobben hennes, opplyste Witherspoon.

Les også: Derfor kutter Hollywood ut sexscenene
– De synes det er skikkelig rart å se meg på film, fortalte skuespilleren, ifølge US Magazine.
Hun har likevel planer om at ungene skal få oppleve «Cruel Intentions», men i så tilfelle blir det neppe på skjermen.
– «Cruel Intentions» har blitt satt opp i Los Angeles, det er en slags musikal. Jeg har tenkt å ta dem med dit, sa skuespilleren.
Reese Witherspoon og Ryan Phillippe gikk for øvrig hvert til sitt i 2006, etter nesten ti år som ektepar. I dag er førstnevnte godt gift med en ny mann, Jim Toth, og sammen har de sønnen Tennessee. Akkurat nå er Witherspoon brennaktuell i en ny film, komedien «Hot Pursuit».

DAMPENDE SCENER: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe var kjærester også i virkeligheten da de spilte inn «Cruel Intentions» på slutten av 1990-tallet. Foreløpig har ikke barna deres lyst til å se filmen. Foto:Colombia Film,NTB scanpix

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder