FILMFAMILIE: Brad Pitt og Angelina Jolie med barna (fra venstre) Pax, Zahara, Knox, Shiloh og Maddox under premieren på «Maleficent» i Hollywood i mai i fjor. Foto: Charley Gallay , Afp

Angelina Jolie tar med barna på jobb

Med Hollywood-foreldre som Brad Pitt (51) og Angelina Jolie
(40) er det kanskje ikke overraskende at også Pax (11) og Maddox (14) allerede har fått jobber i filmindustrien.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det er i et ferskt intervju med People Angelina røper at også barna er involvert i produksjonen av den kommende filmen «First They Killed My Father».

– Pax tar mange av stillbildene fra filmen. Hele filmen er jo laget fra et barns perspektiv, forteller Jolie.

Les mer: Jolie har operert bort begge brystene.

PRMIEREKLARE: Angelina Jolie og Brad Pitt på gallapremieren for sin nyeste film, «By The Sea» i Los Angeles 5. november. Foto: Kevin Winter , Afp

«First They Killed My Father», som kommer neste år, er den femte filmen Jolie regisserer og den åttende hun produserer. Den handler om folkemordet i Kambodsja på 70-tallet og er basert på en biografi av Loung Ung.

Familiesamarbeid

Eldstemann Maddox er adoptert fra nettopp Kambodsja, og ifølge People hjelper han til med research for filmen. På filmen «By the Sea», der Brad og Angelina spilte mot hverandre for første gang på 10 år, jobbet Maddox som produksjonsassistent.

Har du lest: Angelina regisserer Brad.

– Hver gang vi hadde en kamp- eller sexscene, ville han naturlig nok ikke være i nærheten av oss, så da måtte han jobbe på parkeringsplassen, sier Jolie og fortsetter:

– Men han leste alle dagens scener, uten at jeg var klar over det. En dag kom han bort til meg og sa «Skikkelig interessant manus, mamma.»

Angelina Jolie og Brad Pitt har seks barn, i tillegg til Maddox og Pax har de tvillingene Vivvienne og Knox (7), Shiloh (9), og Zahara (10).

Les også: Angelina og Brad giftet seg i Nice.

Dette er ikke første gang Jolie Pitt-barna er involvert i foreldrenes filmprosjekter. I 2008 dukket Shiloh opp i Brad Pitt-filmen «The Curious Case of Benjamin Button», og i Disney-filmen «Maleficent» (2014), der Angelina produserte og spilte hovedrollen, var både Pax og Maddox å se på skjermen i korte glimt, mens Vivienne spilte den unge utgaven av prinsesse Aurora.

SAMSPILL: Angelina Jolie som Maleficent og datteren Vivienne Jolie-Pitt som Aurora. Foto: Frank Connor , The Walt Disney Company

Ifølge moren var det ren nødvendighet som gjorde at datteren fikk rollen.

– Den eneste grunnen til at Vivienne er med i filmen, er at alle andre barn som prøvespilte var livredde for meg. Det var umulig å få små barn til å gjøre scener med meg, når folk hadde med seg små barn på settet ville de ikke snakke med meg, fortalte hun i fjor.

Mer å lese: Pitt og Jolies datter vil kalles John.

Pitt og Jolie forlovet seg i 2012, og giftet seg under en seremoni i Frankrike i fjor sommer. Barna fikk også være med på å planlegge bryllupet.

Paret møttes da de spilte hovedrollene i «Mr. og Mrs Smith». Da var Pitt gift med Jennifer Aniston. De to ble skilt i 2005, men det gikk enda noen måneder før Pitt og Jolie sto fram som et par.

Også Jolie har vært gift tidligere, først med Johnny Lee Miller og så med Billy Bob Thornton.

Johnny Depp: Lager film med datteren Lily-Rose.

De siste årene har vært turbulente for Jolie. Hun har hatt det hektisk i jobben som regissør, produsent og skuespiller, samtidig som hun over flere operasjoner har fjernet både brystene, eggledere og eggstokker som følge av en arvelig kreftrisiko.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder