I KNIPE: Jack Sparrow (Johnny Depp) har nok å slite med i den nye Pirates of the Caribbean-filmen. Foto: Disney Enterprises

Captain Sparrow er på vei

Her er de første bildene fra oppfølgeren til «Pirates of the Caribbean».

Mari Glans
ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

7. juli har «Pirates of the Caribbean - Dead Man's Chest» verdenspremière, og VG kan i dag vise de første bildene fra filmen.

Johnny Depp hadde eventyrlig suksess i rollen som Jack Sparrow, og ble sågar Oscar-nominert. Han vant ikke, men filmen spilte inn 650 millioner dollar på verdensbasis. To oppfølgere er planlagt. Den tredje får première i 2007.

OVERNATURLIG: Også i denne filmen har spøkelser fått mye plass. Fans kan se frem til nok en skikkelig røverhistorie. Foto: Disney Enterprises

I filmen som kommer nå til sommeren, er Jack Sparrow i knipe igjen. Det viser seg at sjørøveren har uoppgjort gjeld, og det er ikke småtteri han skylder.

Kaptein Davey Jones (Bill Nighy) på spøkelseskipet «Den flygende hollender» har nemlig kommet for å kreve sjelen til Sparrow.

Hvis ikke den snedige kapteinen finner en måte å vri seg unna dette på, må han lide seg igjennom evige pinsler i det hinsidige.

I VASKEN: Jack Sparrows problemer stikker i kjeppene i hjulene for bryllupsplanene til Will Turner (Orlando Bloom) og Elizabeth Swann(Keira Knightly). De blir nødt til å hjelpe sin snedige venn. Foto: Disney Enterprises

Som om ikke det var nok, stikker også denne floken kjepper i hjulene for bryllupet mellom Will Turner (Orlando Bloom) og Elizabeth Swann (Keira Knightley).

Filmen har norgespremière 14. juli.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder