NY FILM: Regissør Quentin Tarantino sammen med skuespillerne Brad Pitt, Margot Robbie and Leonardo DiCaprio, som har hovedrollene i «Once upon a time in Hollywood». Foto: NINA PROMMER / EPA

Quentin Tarantino hintet om å legge opp på talkshow

Premieren til Quentin Tarantinos niende film «Once upon a time in Hollywood» stoppet all trafikk på Hollywood Boulevard.

 • Maria Støre

Men det var på et talkshow rett før premieren at den kjente regissøren kom med oppsiktsvekkende nyheter:

– Jeg liker ideen om å lage 10 filmer, og så, boom, det er det, da er det er gjort, sa filmregissør Quentin Tarantino (56) på «Jimmy Kimmel Live!» rett før Hollywood-premieren.

Der var både fans og superstjerner som Pierce Brosnan , Britney Spears og Snoop Dogg på premieren.

Jimmy Kimmel er tydelig oppgitt over Tarantinos planer om å bare lage én film til, men til det svarer regissøren at han neppe komme til å forsvinne helt. Han forklarer at han kan fortsette å skrive, i tillegg til at han nylig giftet seg og ønsker å få barn.

Også filmens største stjerner møtte opp på «Jimmy Kimmel Live!»

Allerede under Kimmels introduksjon kom Margot Robbie inn i studioet og fleipet med at studioet var på veien til nabobygget i Hollywood Boulevard hvor premieren fant sted. Etterfulgt av henne kom Brad Pitt og Leonardo DiCaprio som spøkte med noe av det samme.

– Jeg kom faktisk hit for å invitere hele publikumet ditt på vår premiere på andre siden av gata, sa DiCaprio til vill jubel fra publikum.

På selve premieren møtte drøssevis av Hollywood-stjerner for å se den mye omtalte Tarantino-filmen. Og bildene fra den røde løperen ser du her:

«Once upon a time in Hollywood» har premiere i Norge 16. august. Tarantino selv har sagt at filmen er hans kjærlighetsbrev til året 1969 i Los Angeles, ifølge Hollywood Reporter.

Les også

Mer om

 1. Film
 2. Leonardo DiCaprio
 3. Hollywood
 4. Brad Pitt
 5. Quentin Tarantino
 6. Los Angeles

Flere artikler

 1. Quentin Tarantino (56) blir far for første gang

 2. Søsteren brast i gråt da hun så kopien av Sharon Tate i «Once Upon a Time»

 3. Brad Pitt (55) om kampscene: – Har blitt gammel

 4. Quentin Tarantino om Manson-familien: Inspirert av marihuanarøykende barnevakter

 5. Tarantino har ny idé til «Kill Bill vol. 3»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder