IKKE SETT DEN: Paris Hilton (24) innrømmer at hun aldri har turt å se videoen hvor hun og eksen Rick Salomon har sex. Foto: AP

Paris har aldri sett sex-videoen

(VG Nett) Millioner har sett den, men Paris Hilton (24) innrømmer at hun aldri har turt å se videoen hvor hun og eksen Rick Salomon har sex.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

- Jeg har ikke sett den, sa hun fra studioet til Warner Bros i Los Angeles i helgen i forbindelse med lanseringen av filmen «House of Wax.»

Hotellarvingen og realitystjernen ble sint og lei seg da privatvideoen kom ut av kontroll.

Og 24-åringen er fortsatt sint på eks-kjæresten.

- Han er en gris

- Han er en gris. Jeg syns han er ekkel. Han er en taper, sier Paris.

Etter at den berømte videoen ble offentliggjort har hun lovet seg selv to ting. Det første er å begynne å treffe snille gutter, noe hun mener hun nå har klart. Paris forlovet seg med en annen Paris - Paris Latsis i mai i år.

- Jeg pleide å gå for slemme gutter, men nå har jeg den beste gutten i verden, sier hun om sin kjæreste og shipping-arving.

Det andre Paris Hilton har lovet seg selv er å aldri være naken foran kamera igjen. Også det siste løftet har hun klart å holde.

Da produsentene av filmen «House of Wax» spurte om hun ville kle av seg i sin ordentlige store filmdebut nektet hun plent.

- De ville at jeg skulle gjøre nakenscener, men jeg sa nei. Jeg hadde på meg undertøy. Jeg vil ikke gjøre det, sier hotellarvingen.

Sex-scene
Men sex-scener har hun gjort foran kamera igjen. I en scene i skrekkfilmen som har verdenspremiere på torsdag er Paris nødt til å være intim med «kjæresten», men hun nekter for at det var en ekkel påminnelse om hennes egen sex-video.

- Den var i manuset allerede før jeg ble spurt om å være med i filmen, sier hun.

- Jeg bryr meg egentlig ikke. Alle bruker videokamera. Det er ikke sånn at det bare er meg, forklarer hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder