Affleck: - Forholdet til J-Lo skadet karrieren

(VG Nett) Ben Affleck ser tilbake på karrierens opp- og nedturer.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

HÅPER PÅ OPPTUR: Ben Affleck. Foto: EPA.

35-åringen er premiereklar med «Gone Baby Gone», en film som har blitt holdt tilbake i England på grunn av handlingens likhet med Madeleine McCann-forsvinningen.

Affleck har måttet tåle mye kritikk for valg tidligere i karrieren sin, for roller i flopper som «Daredevil» og «Surviving Christmas».

Dårlig for karrieren

Men i et intervju med det amerikanske bladet Details trekker 35-åringen også inn andre grunner til karriere-knekk, nemlig kjæresteforholdet han hadde til Jennifer Lopez.

- Det var antagelig dårlig for karrieren min, forteller han til bladet.

- Jeg var i et forhold, og media løy og fant opp ting bare for å selge blader og aviser. Jeg betalte prisen for det, sier Affleck som samtidig legger til at et par filmflopper på samme tid (Affleck er lur nok til å ikke nevne noen titler) ikke hjalp noe særlig.

Forhåpninger

Karrieremessig har Affleck store forhåpninger til «Gone Baby Gone».

- Jeg føler at «Gone Baby Gone» er krumtappen i mitt liv, i min karriere. Jeg vil så gjerne at den ska slå an. Jeg mener, tenk hvis det kommer ut en drittfilm som svært få personer ser? Jeg har vært der, og det er flaut, sier Affleck med henblikk på tidligere filmer som ikke har slått an blant publikum.

Utenfor rampelyset

GLADE DAGER: Jennifer Lopez og Ben Affleck fra da de var sammen. Foto: Reuters.

Skuespilleren lever nå i et rolig forhold - mer skjermet fra rampelyset. Han er gift med skuespilleren Jennifer Garner og er far til Violet på to år. Affleck har ingen planer om en høyere medieprofil. Han vurderer også å flytte på seg.

- Jeg blir overrasket hvis jeg fortsatt bor i Los Angeles om et par år. Profesjonelt vil det kanskje være vanskelig (å bo utenfor Hollywood journ. anm), men det er ikke like viktig som andre ting, avslutter den familekjære Hollywood-skuespilleren.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder