PÅ VELDEDIGHETSGALLA: Charlize Theron - uten sønnen - i New York lørdag. Foto: Wenn

Charlize Theron nyter mammarollen

Charlize Theron (36) er overveldet over all lykkeønskningene hun har fått etter at adopsjonen ble kjent.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Den sørafrikanske Hollywood-stjernen har adoptert en babygutt . Det bekreftet talspersonen hennes tidligere denne uken. Da Theron selv besøkte radiovert Ryan Seacrest i helgen, la hun ikke skjul på at hun trives med den nye tilværelsen.

Skuespilleren takket for all kjærlighet og støtte hun har fått de siste dagene.

- Det er helt overveldende, alle epostene og gratulasjonene. Alle har vært så utrolig kjærlige, og jeg er kjempeglad, forklarte den nybakte mammaen, for tiden aktuell i kinofilmen «Young Adult ».

Alenemor

36-åringen, som er alenemor for sønnen, røpet også at det beste sønnen vet, er å bli pakket tett inn i tepper.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli tilhenger av å pakke inn barnet mitt på denne måten. Det ser nesten ut som barnemishandling, men av en eller annen grunn, så ser barn ut til å elske det.

Selv om hun er fersk mamma tok Theron seg tid til å kaste glans over en veldedighetsgalla i Los Angeles lørdag. Babyen glimret naturlig nok med sitt fravær. Theron stilte med kunstige, lange lokker knytt i en hestehale for anledningen. Strever hun med nattevåk på grunn av det nye familiemedlemmet, så bar hun ikke preg av det.

Ikke vist bilde

Babyen er født i USA, mer er av afroamerikansk opprinnelse. Enn så lenge har ikke filmstjernen vist fram noe bilde av sønnen.

Barnet er det første for Theron, som har vært singel siden bruddet med skuespiller Stuart Townsend (39) for to år siden. De var samboere i ni år. Theron har i flere intervjuer den siste tiden uttalt at hun nyter å være singel, og at hun ikke har hastverk med å finne en ny mann.

Dramatisk barndom

Theron har aldri lagt skjul på sin egen tøffe barndom. Hun var bare 15 år da hun ble øyenvitne til at moren skjøt og drepte ektemannen , Charlizes alkoholiserte og voldelige far, i selvforsvar. Moren ble aldri dømt for drapet.

SE UTVALGT FILMOGRAFI FOR CHARLIZE THERON

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder