Endelig fikk Cameron stjerne

(VG Nett) Cameron Diaz (36) sprudlet som bare hun kan under gårsdagens stjerneseremoni i Hollwyood.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over ti år gammel

Den amerikanske filmstjernen var iført hvit sommerkjole, rødt belte, røde sko og knallrøde lepper samt verdens bredeste glis da hun ble hyllet med sin egen stjerne på ærverdige Hollywood Walk of Fame foran Ehyptian Theatre.

På plass for å feire Cameron var skuespillervenner som Sophia Vassilieva og stjerneparet Tom Cruise og Katie Holmes. I ren lykkerus rev Cameron nesten Sophia overende da de to poserte foran pressen.

Takket foreldrene

Cameron, kjent fra filmer som «Alle elsker Mary», «Charlies Engler» og «Vanilla Sky», takket moren og sin avdøde far for støtten gjennom alle år.

VILLE SE: Tom Cruise og kona Katie Holmes. Foto: AP

- Jeg kan takke den evige kjærligheten som mamma og pappa delte for at jeg har lykkes i karrieren, sa Cameron som selv er kjent for å ha mindre hell i kjærlighet.

- Det var mine foreldres kjærlighet som ga meg styrke og mot til å leve dette ekstraordinære livet, og det er det som holder liv i gnisten inne i meg - en gnist som er sterk nok til at jeg kan hedres med denne stjernen her i dag, sa Cameron.

Cameron var knust av sorg i april i fjor da faren døde av en lungebetennelse, bare 58 år gammel.

Filmaktuell

36-åringen, som er blant Hollywoods best betalte kvinner, har fredag verdenspremiere på sin nye film «My Sister's Keeper».

Camerons Hollywood-stjerne er et resultat av en iherdig kampanje i regi av stjernens tilhengere. Organisasjonen Hollywood Chamber of Commerce mottar hvert år omlag 300 forslag fra fanklubber og agenter. Bare 15-20 av disse ender opp med stjerne.

Cameron er kjendis nummer 2386 som hedres med den prestisjetunge utmerkelsen.

STOLT: Cameron Diaz er stjerne nummer 2386 som får plass på Hollywood-gaten. Foto: AP

Mer om

  1. Cameron Diaz
  2. Hollywood

Flere artikler

  1. Hånd i hånd med ny kjendismann

  2. Cameron Diaz fortviler etter hårklipp

  3. Eks-turtelduene flørtet på filmpremiere

  4. Cameron Diaz har badet i kjendismenn - her er hennes opp- og nedturer

  5. Diaz glad for rynkene

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder