SPILTE AXEL FOLEY TRE GANGER: Skuespiller Eddie Murphy (54). Foto:Gabriel Bouys,AFP

«Beverly Hills Purk 4» utsatt enda en gang

Eddie Murphy må vente enda lenger på å vise filmfansen
rappkjeftede Axel Foley igjen.

Artikkelen er over fire år gammel

«Beverly Hills Purk» ble en av 80-tallets store komediesuksesser da den kom i 1984. Siden kom det to oppfølgere, i 1987 og 1994.

En fjerde film har det vært snakket om flere ganger, og også en TV-serie har vært nevnt, men filmplanene materialiserte seg endelig da det i fjor. Da ble det kjent at giganten Paramount hadde satt datoen for lansering av den nye filmen: 25. mars 2016.

Nå er den lanseringen avlyst, skriver Hollywood Reporter. Paramount har avlyst den planlagte premieren. Når filmen kommer er derfor i det blå, men prosjektet skal fortsatt være under utvikling.

Brett Ratner, somregisserte Tobias Santelmann og Aksel Hennie i «Hercules» skal regissere filmen. Hollywood-veteranen Jerry Bruckheimer produserer.

Beverly Hills Purk handler om den rappkjeftede politietterforskeren Axel Foley fra Detroit, en kar med noe spesielle etterforskningsmetoder. I de tre første filmene har hoveddelen av handlingen foregått i Beverly Hills, men i film nummer fire er planen at Axel Foley kommer tilbake til hjembyen Detroit.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder