MISTET MOREN OG SØSTEREN: Filmskaper Todd Fisher sammen med moren Debbie Reynolds og søsteren Carrie Fisher i 1998.
MISTET MOREN OG SØSTEREN: Filmskaper Todd Fisher sammen med moren Debbie Reynolds og søsteren Carrie Fisher i 1998. Foto: Fred Prouser / Reuters Reuters

Debbie Reynolds sønn: – Hun døde for å være med Carrie

FILM

Todd Fisher (58) mistet søsteren og moren med en dags mellomrom. Nå har han snakket ut om tapet i et TV-program.

Publisert:

Fisher har blitt intervjuet i TV-programmet 20/20 på ABC hvor han har blitt intervjuet om den siste uken, hvor han først mistet søsteren Carrie Fisher (60), og døgnet etterpå moren Debbie Reynolds (84).

Fisher satt selv sammen med moren de siste timene.

– Hun døde ikke av et knust hjerte. Hun forlot oss for å være med Carrie, sier Todd Fisher ifølge People.com.

– Hun satt ikke utrøstelig, ikke i det hele tatt. Hun uttrykte sin kjærlighet for henne og sa hun ikke fikk sett Carrie da hun kom hjem fra London.

Les også: Carrie Fishers dødsårsak ikke kjent

Carrie Fisher ble rammet av et massivt hjerteinfarkt på et fly fra London til Los Angeles. Todd Fisher forklarte i intervjuet hva moren sa om Carries bortgang.

1 av 7I 2012: Debbie Reynolds ankommer premieren på den nye versjonen av «Cabaret» på TCM filmfestival i Hollywwod. FOTO: REUTERS/Fred Prouser

– Hun sa hun virkelig ønsket å være med Carrie. Med de ordene. Og et kvarter etter den samtalen mistet hun bevisstheten, og innen en halvtime var hun mer eller mindre borte, forklarer Todd Fisher.

Debbie Reyonolds utrolige liv

Han satt ved sin mors side da hun gikk bort, og han sier det så ut som om hun bare lukket øynene for å sove.

Fisher sier de etterlatte er sønderknuste, men at de er glade for at Carrie og moren nå er sammen.

– Det er vakkert. Det er forferdelig. Det er magisk at de er sammen, det er ubeskrivelig, sier han og bekrefter opplysningene om at de to vil få en felles begravelse. Carrie Fisher og Debbie Reynolds vil bli begravet ved Forest Lawn Memorial Park.

1 av 20PRINSESSE LEIA: Carrie Fisher vil for alltid bli husket for den ikoniske rollen i «Star Wars»-filmene. Gå videre i bildespesialen for å se bilder fra hennes liv. Foto: SUNSET BOULEVARD, CORBIS via GETTY IMAGES