SYK: Val Kilmer, her på Tribeca Film Festival for noen år tilbake.

SYK: Val Kilmer, her på Tribeca Film Festival for noen år tilbake. Foto:Evan Agostini,AP

TMZ: Val Kilmer på sykehus

Filmstjernen Val Kilmer (55) skal ha blitt hastet til sykehus mandag etter at han fikk blødninger i halsen.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Eksterne lenker

HOME | Val KilmerVal Kilmer

TMZ melder at skuespilleren, kjent fra filmer som «Tombstone», «Top Gun», «The Doors», «Batman Forever» og «Kiss Kiss Bang Bang», ble kjørt til sykehuset i Los Angeles mandag kveld.

Kilder nettstedet har vært i kontakt med, hevder at 55-åringen begynte å blø i halsen. Først meldte en rekke medier at det dreide seg om en svulst, men sent lørdag sendte skuespilleren selv ut en kunngjøring på Facebook om at han hverken hadde svulst eller var operert.

- Jeg har hatt noen komplikasjoner, og det beste stedet å være akkurt nå, er på sykehuset. takk for all støtte, lød det fra 55-åringen.

Rykket ut

Brannvesenet i Santa Monica bekrefter overfor bladet People at de ble oppringt fra Kilmers adresse like før midnatt, og at deres livrednings-team rykket ut.

– Dette teamet kjørte ham til sykehuset, opplyser en ikke navngitt talsperson.

TAUS: Val Kilmer, her avbildet i 2011,har ikke kommentert sykdommen. Foto:Evan Agostini,Ap

Det er ikke uvanlig at livredningsteam blir sendt ut selv om det ikke nødvendigvis er frykt for pasientens liv, skriver People.

Skuespillerens familie skal ifølge de amerikanske mediene være opprørt fordi Kilmer angivelig ikke har fått den hjelpen han har hatt behov for tidligere. Derfor skal situasjonen brått ha forverret seg denne uken.

Kilmer har så langt ikke uttalt seg om det som har skjedd.

Val Kilmer er også kjent for enmannsshowet «Citizen Twain», hvor han forvandlet seg til Mark Twain – en oppsetning han både skrev og regisserte. Han skal også være aktuell i en ny film om forfatterlegenden.

Filmstjernen er normalt aktiv på Twitter, men nå er det flere uker siden han sist postet noe. Siste gang var 22. desember, hvor han hyllet den avdøde artisten Joe Cocker.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder