ER FERDIG MED TWITTER: Tenåringsstjernen Miley Cyrus (16) Foto: AP

Miley rapper om Twitter-brudd

(VG Nett) Tenåringsstjernen har kuttet ut twitter og rapper nå om hvorfor.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Miley Cyrus, også kjent som Hannah Montana, er en av kjendisene i Hollywood som har fortalt fansen om sine daglige gjøremål og annet via nettsamfunnet Twitter.

Fredag overrasket hun imidlertid mer enn 1, 1 millioner som har fulgt henne på nettsamfunnet ved å slette hele kontoen sin.

Følg VG Nett på twitter!

Grunnen kan være at hun vil holde romansen med den australske skuespilleren Liam Hemsworth for seg selv, men i en video hun selv har postet på Youtube, bruker tenåringsstjernen en litt mer generell forklaring, som hun fremfører som en raplåt:

- Jeg hadde begynt å tvitre om kviser, i stedet for å leve i øyeblikket.. Jeg er ferdig med å prøve å tilfredsstille andre, jeg lever ikke for tabloidene, jeg lever for meg selv. Uansett hva jeg skriver og uansett hva jeg gjør, så klarer en sladrespalte å gjøre en nyhet ut av det, rapper hun blant annet og avslutter:

- Farvel twitter!

Exiten har selvsagt ikke gått upåaktet hen blant hennes mange tilhengere på twitter. Flere kampanjer er startet som bønnfaller den unge stjernen om å komme tilbake. Men det er ikke bare fansen som trygler Miley om å returnere til Twitter.

Faren, Billy Ray Cyrus, vil ha datteren tilbake, noe han har twitret om ifølge AP. :

- Du kan ikke forlate alle nå. Miley, vi stoler på deg, tvitrer den tidligere Country, nå TV-stjernen Billy Ray Cyrus.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder