KLAR SOM PIRAT FOR FJERDE GANG: Johnny Depp i rollen som kaptein Jack Sparrow. Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures Norway

KLAR SOM PIRAT FOR FJERDE GANG: Johnny Depp i rollen som kaptein Jack Sparrow. Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures Norway

Depp blir Jack Sparrow for fjerde gang

(VG Nett) Disney går i gang med «Pirates of the Caribbean 4».

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Nyheten ble kjent fredag med at Johnny Depp kom seilende inn på et piratskip på et konferansesenter i Anaheim. Han ble ifølge AP tatt i mot med stor jubel av 5000 fans som hadde møtt opp.

For fjerde gang spiller han kaptein Jack Sparrow i en film som har fått tittelen «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides».

Depp entret scenen etter The Muppets, noe skuespilleren kommenterte.

- Har noen sett en snakkende frosk? Hvor er det blitt av den snakkende frosken, ropte Jack Sparrow i Depps skikkelse fra scenen.

Disney-sjefen annonserte deretter at nå var det klart for litt rom, og Sparrow var ikke vond å be.

- Det høres bra ut!

Premiere i 2011

Pirates of the Caribbean-franchisen startet som en attraksjon i Disneyland, og har siden blitt til tre storfilmer og dataspill.
Den foreløpig siste filmen i serien, «Pirates of the Caribbean: At World's End», kom i 2007 og fikk terningkast 4 av VGs anmelder.

Fansen må imidlertid smøre seg litt med tålmodighet før de får se Sparrow på lerretet igjen. «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» har ikke planlagt premiere før i 2011.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder