GJENSYN: Nå blir Baywatch film. Kanskje blir det et gjensyn med David Hasselhoff, Donna D'Errico, Traci Bingham og Pamela Anderson. Foto: Reuters

Baywatch går til filmen

(VG Nett) Husker du Baywatch? Tv-serien med de brystfagre livredderne Pamela Anderson og Erika Eleniak? Eller var kanskje David Hasselhoff din favoritt? Nå skal den populære TV-serien bli film.

Geir Arne Kippernes
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Baywatch gikk sin seiersgang på amerikanske TV-skjermer fra 1989 til 2001. Serien med handling fra solfylte strender i Los Angeles ble også en stor suksess i vinterkalde Norge. Nå kan det bli et gjensyn med livredderen Mitch Buchannon også kjent som David Hasselhoff. Paramount har hyret inn Jeremy Garelick til å skrive manus og regissere den planlagte filmen, skriver Variety.

KJEKKAS: David Hasselhoff hadde rollen som Mich Buchannon i Baywatch. Foto: Reuters

Det er fortsatt ukjent om stjernene Pamela Anderson, Yasmine Bleeth, Erika Eleniak, Donna D'Errico, Tracy Bingham og Carmen Electra igjen vil tre på seg de røde badedraktene og gjøre viktig livreddende arbeid.

Komedie

Garelick har tidligere sammen med Joe Lavender skrevet manus til filmen «The Break-Up» med Jennifer Aniston og Vince Vaughn i hovedrollene. Dette blir hans debut som regissør. Filmversjonen av Baywatch kommer til å bli en komedie.

- Dette føles som anledningen til å lage en film som ligner på «Stripes» eller «Politiskolen». Filmer jeg elsket da jeg var yngre, sier Garelick til Variety.

Dette blir ikke den første filmen om serien. i 2003 kom TV-filmen «Baywatch: Hawaiian Wedding» med blant andre David Hasselhoff og Pamela Anderson ut.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder