BLIR FORELDRE IGJEN: Kelly Preston (48) og ektemannen John Travolta (56) - her på et bilde fra august i år. Foto: AFP

Travolta-talsmann: - Fødselshistorien er falsk

(VG Nett) En representant for filmstjernen sier historien om at John Travolta (56) måtte avbryte en Australia-tur for å komme seg hjem til sin fødende kone, er falsk.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Flere medier, deriblant VG Nett, skrev i går at Travolta måtte avbryte sin reise etter at kona Kelly Preston (48) skal ha fått veer i går.

En talsmann for flyselskapet Qantas, som Travolta representerer, uttalte at filmstjernen skulle hjem fordi fødselen var i gang.

Nå sier imidlertid en representant for Travolta at alt er tull.

Venter en sønn

- Historien er hundre prosent falsk. Fødselen er ikke i gang, og John er på vei tilbake til USA, slik planen var hele veien, sier hans representant til People.com.

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK - bli tilhenger av Rampelys!

Preston har termin om to uker, og paret venter en gutt som skal hete Benjamin.

For bare en måned siden uttalte 48-åringen at hele familien var i fødselsmodus. Travolta selv skal sveve i skyene over at han igjen skal bli far.

Var sønderknust

Travolta og kona var sønderknust da de for snart to år siden mistet sin 16 år gamle sønn Jett. Gutten døde av et anfall mens familien ferierte på Bahamas.

Paret har også datteren Ella Bleu på 11 år.

Søndag lød meldingene at Travolta skulle delta på et arrangement i regi av flyselskapet Qantas. 56-åringen, som er pilot, skal ha flydd hjem med et eget privatfly.

Les flere kjendisnyheter på vg.no/rampelys .

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder