TRENGER KRAFTIGE TVILLINGER: Et stort tvillingpar er sterkt ønsket til filmen «Hodejegerne», hvor Aksel Hennie spiller hovedrollen. Her er han sammen med regissør Morten Tyldum. Foto: Friland produksjon AS.

Jakter store tvillinger til Hennie-film

(VG Nett) Skaperne av filmen «Hodejegerne» har fått to store utfordringer å bryne seg på i rollebesetningen: Tvillingparet Monsen fra Elverum.

  • Øystein David Johansen

Artikkelen er over ni år gammel

De er på desperat jakt etter to eneggede tvillinger, på godt over 100 kilo som skal spille mot Aksel Hennie i filmatiseringen av Jo Nesbø-romanen.

- Disse to skal redde livet mitt, så jeg er avhengig av at de er svære nok. De skal være menneskelige airbags, sier Aksel Hennie om tvillingparet byrået Cannibal Casting leter etter.

- Gørr

Tvillingparet skal spille politimenn som har arrestert Aksel Hennies karakter Roger Brown. Han har en skurk i hælene som har stjålet en stor semitrailer som frontkolliderer med politibilen. Den blir kastet utfor et stort stup i en voldsom eksplosjon og alle i bilen, unntatt Brown, dør. Han overlever nemlig nettopp fordi han er plassert mellom de to store karene.

- Det blir et voldsomt blodbad, en dramatisk scene. Det er ikke måte på hvor mye gørr som finnes inne i disse tvillingene, sier castingansvarlig Jannecke Bervell.

Les også: Nå kan Aksel Hennie stjele kunst i din stue

Mange forsøk

Hun har lett i Sverige og Danmark, søkt via Facebook og kontaktet tvillingforeningen allerede, uten å finne det riktige paret. De er svært spesifikke i beskrivelsen av hva de er ute etter.

- Har de tynne hoder og tykke kropper går det ikke. De må være tykke rundt halsen så vi ser at de ikke er noen puslinger. Vi har hatt et par inne, de var ikke tykke nok. Men de skal heller ikke være bælfeite, mellom 100 og 130 kilo.

Les også:Hennie får hovedrollen i «Hodejegerne»

- Tror du noen frivillig vil melde seg når dere går ut med en slik beskrivelse?

- Jeg tror en kraftig mann mellom 35 og 40 år vil vite hvem han er. Jeg tror ikke det er noe stress. Men det er nok viktig at man ikke tar seg selv så veldig høytidelig.

«Hodejegerne» handler om Roger Brown - en av Norges mest vellykkede hodejegere. Han er gift med den vakre gallerieieren Diana Strom-Eliassen, og har en bigeskjeft som kunsttyv på si for å finansiere luksuslivet sitt.

Filmen regisseres av Morten Tyldum og har etter planen premiere i august neste år.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Les også

Mer om

  1. Film

Flere artikler

  1. Lars (25) og Gunnar (25) skal redde livet til Aksel Hennie

  2. Nå kan Aksel Hennie stjele kunst i din stue

  3. Ringte til kjærestene etter «Hodejegerne»-sex

  4. Aksel Hennie: - Vil elske Wahlberg som Roger Brown

  5. Hennie om Hodejegerne-rollen: - Verre våt enn naken!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder