SKRIVER BOK: Demi Moore (47). Foto: REUTERS

Demi forteller alt

(VG Nett) Det kompliserte forholdet til moren vil få en sentral rolle når Demi Moore (47) nå skriver bok om seg selv.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Den amerikanske Hollywood-stjernen har inngått en avtale med bokgiganten HarperCollins om å skrive sine memoarer. Demi har ifølge nyhetsbyrået AP vært i kontakt med en rekke forlag før hun valgte HarperCollins som utgiver.

Boken har ennå ikke fått noen tittel, men forlaget kunngjør at Demi - kjent fra filmer som «Ghost» og «Indecent Proposal», vil presentere en åpenhjertig bok om sitt liv og sin karriere i løpet av 2012.

Hva kontrakten er verdt, er ikke kjent. Nyhetsbyrået AFP skriver at Demi trolig får nærmere 15 million kroner for å skrive biografien, men det er ikke bekreftet.

Se utvalgt filmograf for Demi Moore

Anstrengt

En rød tråd i boken blir angivelig Demis anstrengte forhold til sin nå avdøde mor, Virginia King. Demi hadde i mange år svært vanskelig for å akseptere at moren solgte historier om sin berømte datter. Både Demi og moren slet med store alkoholproblemer da Demi var tidlig i karrieren, men mens Demi raskt ble tørrlagt, slet Virginia King med rusavhengighet helt til hun døde av kreft i 1998.

15 ÅRS FORSKJELL: Demi Moore (47) og Asthon Kutcher (32) har vært sammen i syv år. Foto: AP

Tre ektemenn

Demis tre ekteskap vil også være temaer i boken. Da Demi giftet seg med musiker Freddy King (nå 60) i 1980, var hun ennå ikke fylt 18. De ble skilt fem år senere, og i 1987 giftet hun seg med filmstjernen Bruce Willis (nå 55). De fikk tre barn sammen, men ekteskapet tok slutt i 1998.

I 2005 giftet Demi seg for tredje gang - med den 15 år yngre skuespilleren Ashton Kutcher (32). Demi har valgt å beholde etternavnet til sin første ektemann.

Les også: Vil ha barn med Ashton

Les også: Nekter for skjønnhetsjuks

Det omstridte nakenbildet på forsiden av Vanity Fair i 1991, hvor Demi poserte høygravid, blir helt sikkert viet spalteplass i boken. Bildet skapte debatt for 20 år siden, men har siden inspirert en rekke gravide celebriteter til å gjøre det samme.

FLERE NYHETER PÅ WWW.VG.NO/RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder