NYFORLOVET: Filmstjernen Chris Pratt, som forøvrig er halvt norsk, har forlovet seg. Foto: Jeff Turner / TT NYHETSBYRÅN

Hollywood-stjerne forlovet med «Terminator»-datter

Chris Pratt (38) har forlovet seg med kjæresten Katherine Schwarzenegger (29). De to har offisielt vært et par siden juni i fjor. Pratt ble formelt skilt fra fra eks-kona Anna Faris i oktober.

Chris Pratt, som et halvt norsk, var sammen med Oscar-vinner Jennifer Lawrence hovedrolleinnehaver i norske Morten Tyldums storfilm «Passengers».

FRA FIN FAMILIE: Katherine er datter til Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver som er niese av avdøde president John Kennedy. Foto: Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Katherine er forøvrig datteren til filmstjernen og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger. Sent søndag kveld amerikansk tid la Prat ut denne oppdateringen på sin instagram-profil:

– Søte Katherine, jeg er så glad for at du sa ja - og jeg gleder meg veldig til å gifte meg med deg, skrev han blant annet.

Pratt og Anna Faris gikk fra hverandre i august 2017 og kunngjorde bruddet i en felles uttalelse på Facebook

les også

Chris Pratt og Anna Farris går fra hverandre

Skuespillerne Faris (40) og Pratt (38) møttes i 2007, på settet til filmen «Take Me Home Tonight», før Faris' skilsmisse fra hennes første mann var unnagjort. De forlovet seg året etter og giftet seg i 2009. Fire år senere fikk de sitt første barn, Jack.

les også

Schwarzenegger angrer på utroskapen og bruddet med kona

«Vi har jobbet hardt i lengre tid, og vi er veldig skuffet», skrev paret i uttalelsen på Facebook.

I desember gratulerte Chris Prat Katherine Schwarzenegger med dagen på denne måten på instagram:

Pratt og Schwarzenegger holdt lenge en lav profil. Første gang de ble observert sammen var i juni, i følge ET som er en av flere amerikanske medier som omtaler denne saken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder