NEW LOOK: Det var en innskytelse, men John Travolta er godt fornøyd med sin «new look» uten et hårstrå på hodet. Foto: Richard Shotwell / TT NYHETSBYRÅN

Derfor skinnet John Travolta seg

Like etter nyttår overrasket filmstjernen John Travolta med å stille uten et hårstrå på hodet. Reaksjonene fra fansen har ikke uteblitt.

Artikkelen er over ett år gammel

– Det var en innskytelse jeg fikk på nyttårsaften. Men siden alle liker det, har jeg bestemt meg for å ha det slik en stund og det føles veldig godt. Så får vi se, sier Travolta til People.

Første gang han viste seg for fansen med sin «new look» var på dette bildet på instagram sammen med sin 18 år gamle datter, Ella hvor han ønsker alle et godt nytt år.

– Hun elsker den nye «sveisen» min, sier Travolta i følge People.

Nylig kunne Travolta også notere seg for en million følgere på Instagram.

– Tusen takk for all støtte, uttalte Travolta i en video han publiserte.

Men det er ikke bare hans blankpolerte isse som som gjør at han får mye oppmerksomhet for tiden. Forrige uke ble det klart at Travoltas film «Gotti» stiller med seks vinnersjanser til den tvilsomme hederen «Årets filmverstinger».

Filmen om John Gotti, med Travolta i tittelrollen, kan i likhet med tre andre filmer («Holmes & Watson», «Happytime Murders» og «Death of a Nation»), «smykke seg» med hele seks nominasjoner. Blant annet er «Gotti» nominert til dårligste film, melder USA Today.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder