BLENDENDE VAKKER: Charlize Theron (36) på søndagens Golden Globe Awards i Los Angeles. Foto: Reuters

Charlize Theron: - Bare en fasade

(VG Nett) Hollywood-dronningen Charlize Theron (36) ble hyllet av moteekspertene etter Golden Globe i helgen. Selv tar hun rosen med knusende ro.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Den sørafrikanske skuespilleren fikk alles oppmerksomhet da hun skred opp løperen i Los Angeles natt til mandag iført en pudderfarget Dior-kreasjon med dyp utringning.

«Latterlig vakker», «gudinne» og «perfekt», var stikkord ekspertene brukte for å beskrive Theron. «Sart og sexy», mente minMote .

KJOLEFIN: Charlize Theron (36) i Dior-kjole på Golden Globe Awards. Foto: Pa

Dagen derpå

Selv er stjernen avslappet når det gjelder eget utseende. I et intervju med Daily Telegraph mimrer Theron om en dagen derpå-opplevelse fra noen år tilbake.

- Jeg husker at eks-kjæresten min (skuespiller Stuart Townsend, red anm.) kom bort til meg mens jeg lå i sengen etter Golden Globe eller noe lignende. Jeg hadde ikke vasket ansiktet og hadde mascara langt nedover kinnene. Halvparten av den kunstige hårtoppen var fortsatt festet til hodet. Resten av den lå på nattbordet, forklarer Theron.

- Kyllingvingene lå der. Det samme gjorde diamantene til 12 millioner kroner, som jeg hadde brukt. Kjæresten min ga meg en kaffekopp og sa: «Gud, de skulle bare visst». Jeg brast ut i latter. Han hadde helt rett. Det er bare en fasade, lyder det fra filmstjernen, for tiden aktuell på amerikanske filmlerreter i «Young Adult» (norsk premiere 17. februar) og snart ferdig med innspillingen av «Snow White and the Huntsman».

Ujålete

Theron hevder hun trives best usminket. Og skal hun ha sminke på, foretrekker hun å fikse det selv. Til og med når hun er på jobb. Sminkører har hun liten tro på.

- Man kan sitte i sminkestolen i to timer, men til slutt ser man akkurat ut som da man begynte. Det er bortkastet tid, mener stjernen.

Ikke opptatt av klær

Selv om Theron ofte stjeler glansen på rød løper og får skryt for stil og eleganse, hevder filmstjernen at hun ikke er opptatt av mote til vanlig.

- Jeg aner ikke hva jeg kler meg i. For å være helt ærlig, så bare slenger jeg noe på meg - gjerne sorte jeans og en sort t-trøye forklarer hun i avisintervjuet.

Singel

Theron har vært singel siden bruddet med skuespiller Stuart Townsend (39) for to år siden. Hun savner ikke kjæreste, forsikrer hun.

- Jeg nyter singeltilværelsen, selv om jeg også trives når jeg er i forhold. Jeg er jo den monogame typen, forklarer den Oscar-belønte 36-åringen som var sammen med Townsend i 10 år.

SE UTVALGT FILMOGRAFI FOR THERON

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder