KJENDISPAR: Tea Leoni og david Duchovny. Foto: Reuters

KJENDISPAR: Tea Leoni og david Duchovny. Foto: Reuters

Duchovnys kone trekker seg fra filmfestival

(VG Nett) Etter at David Duchovny i forrige uke sjekket inn på klinikk for sex-avhengige, skyr kona Tea Leoni rampelyset.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
Toronto International Film Festival

Skuespiller Tea Leoni (42) skulle være et av trekkplastrene under den kommende Filmfestivalen i Toronto. Men nå har hun meldt avbud, bekrefter Leonis talsperson overfor bladet People.

Leoni, som har vært gift med «X-Files»-stjernen i 11 år, skulle reklamere for sin nye film «Ghost Town» på festivalen.

- Det var min beslutning å la meg behandle for sex-avhengighet, uttalte den amerikanske skuespilleren via sin advokat, Stanton «Larry» Stein, i forrige uke.

Duchovny (48) ba samtidig om at familiens privatliv blir respektert. Leoni har ikke uttalt seg offetnlig om ektemannens problemer.

Leoni og Duchovny har to barn sammen, en sønn (6) og en datter (9).

Spiller sex-fiksert

I januar vant Duchovny en Golden Globe for sin rolle som den sex-fikserte alenefaren og forfatteren, som sliter med skrivesperre, i Tv-serien «Californication».

Duchovny slo igjennom som FBI-agenten Fox Mulder i TV-serien «X-files». Det er også laget to filmer basert på denne TV-serien. Den foreløpig siste filmen «X-Files: I Want to Believe» kom på kinoene i sommer.

Da VG Nett møtte Duchovny i London tidligere i sommer, var ikke sex-avhengigheten et tema. Da var det «X-Files»-filmen som var samtaleemne. Se det eksklusive intervjuet her.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder