RØD LØPER: Paris Jackson var å se på sin første Met-galla (på Metropolitan Museum of Art) i New York mandag kveld.

RØD LØPER: Paris Jackson var å se på sin første Met-galla (på Metropolitan Museum of Art) i New York mandag kveld. Foto: Lucas Jackson Reuters

Paris Jackson (19) fikk filmrolle

Nå skal Michael Jacksons datter spille i film med Charlize
Theron og Amanda Seyfried.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Det er filmnettstedet Deadline som melder at 19-åringen får sin filmdebut i en kommende film for Amazon Studios som skal regisseres av Nash Edgerton, broren til Joel Edgerton.

Bakgrunn: Paris Jackson blir skuespiller

Ifølge underholdningsnettstedet er filmen en mørk thriller-komedie som har med blant annet «Selma»-skuespiller David Oyelowo, foruten Charlize Theron, Amanda Seyfried og «Westworld»-stjernen Thandie Newton. Også Joel Edgerton står på rollelisten på filmdatabasen Imdb.

Jackson skal angivelig spille en 20-åring som heter Peggy i filmen som handler om hva som skjer når Oyelowos forretningsmann-rollefigur blir innblandet i kriminalitet i Mexico.

MOTE: Paris Jackson stilte på Met-gallaen som i år hadde teamaet «Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art Of The In-Between» i New York 1. mai. Foto: Dimitrios Kambouris AFP

Fikk du med deg: Michael Jacksons datter blir stjernemodell

Tidligere har Paris hatt en gjesterolle i en episode av serien «Star» på Fox, der hun spilte en sosiale medier-ekspert som overtaler en gruppe jenter til å stille opp på en ydmykende fotoseanse. Den jobben var med på å sikre henne modellkontrakt med IMG Models i mars.

Natt til tirsdag norsk tid var Jackson også å se på Met-gallaen for aller første gang. Vanity Fair har gått så langt som til å kalle henne Hollywoods nyeste «it girl».

Les mer: Paris Jackson hastet til sykehus

E! News hevder å ha kilder på at Paris prioriterer skuespill, aktivisme og modellkarrieren for tiden, og at hun er lidenskapelig opptatt av alle tre.

Jackson var nylig på forsiden av musikkmagasinet Rolling Stone. I sitt største og mest åpenhjertige intervju til nå, utbroderte Paris hvordan hun slet med selvfølelsen i oppveksten, om selvmordsforsøk, seksuelt misbruk da hun var 14 – og om mobbing.

Husker du? Rørte en hel verden under farens minneseremoni

– Mange mennesker mener jeg er stygg, og mange mener ikke det. Men når jeg står modell, glemmer jeg alle usikkerhetsmomenter rundt egen selvfølelse. Jeg bare fokuserer på det fotografen sier til meg, og jeg føler meg vakker. Dermed er det på en måte en egoistisk handling, sa hun da om sin gryende modellkarriere.

MinMote: Se de frekkeste kjolene fra Met-gallaen her

Jackson var også ute og kritiserte Netflix-serien «13 Reasons Why», og advarte mot at den kunne oppleves triggende for mennesker som sliter.

Les mer: Advarer mot Netflix-serie

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder