DØDE: Corey Haim var et av tenåringsidolene på 80-tallet. Foto: AP
DØDE: Corey Haim var et av tenåringsidolene på 80-tallet. Foto: AP

Avdødt 80-tallsidol koblet til ulovlig narkoring

  • Jonas Pettersen
Publisert: Oppdatert: 14.03.10 22:29

Del saken på:

Lenken er kopiert
FILM

(VG Nett) Politiet har funnet en falsk resept på et heroinlignende legemiddel i hjemmet til den avdøde skuespilleren Corey Haim (38).

Onsdag i forrige uke døde det tidligere 80-tallsidolet Corey Haim. I påvente av obduksjonsrapporten har det har blitt spekulert i om dødsfallet kan være overdoserelatert på grunn av Haims tidligere narkomisbruk.

Les også:80-tallsidol funnet død

Nå har politiet i Los Angeles gjort reseptfunn i Haims hjem som knytter ham til en ulovlig narkoring i San Diego. Narkoringen har vært under etterforskning lenge, mistenkt for å selge falske resepter til reseptbelagte medikamenter, skriver CNN.

Resepten er til legemidlet OxyContin, bestående av det heroinlignede opiatet Oxycodone, og er én av i alt 5000 resepter som politiet har knyttet til narkoringen per dags dato.

- Vi snakker ikke bare om 40 piller, det er mye mer enn det, sier en representant for påtalemyndighetene i Califorina, Jerry Brown, til CNN.

Brown forklarer at narkoringen bruker stjålne legeidentiteter til å bestille reseptblokker som de kan skrive ut falske resepter på.

Les også:- Corey var en plaget sjel

Da Corey Haim for alvor slo gjennom med tenåringsfilmen «Styrkeprøven» i 1986, var veien til å bli et av 80-tallets største tenåringsidol kort.

Selv om det var filmen «Styrkeprøven» som stod for gjennombruddet hans, er det rollen som vampyrjeger i «The Lost Boys», sammen med blant andre Kiefer Sutherland og Jason Patrick, han huskes best for.

Følg Rampelys på Facebook.

Denne artikkelen handler om