Melanie Griffith snakker ut

(VG NETT) Filmstjernen Melanie Griffith (43) har lagt nok en tøff periode bak seg. - Jeg måtte avruses som en narkoman, forteller hun.

Artikkelen er over 19 år gammel

Måtte kjøpe

Griffith innrømmer at trangen til medikamentene var så stor at hun ikke kunne passere et apotek uten å gå innom å kjøpe piller.

- Jeg var hardt ute å kjøre, sier stjernen selv til Redbook Magazine ifølge svenske Aftonbladet .

I dag hevder hun at hun er på bedringens vei. Hun benytter gjerne anledningen til å advare andre mot å gå i samme fellen.

- Virkelig farlig

- Ingen forteller om at medisiner kan være vanedannende. Men når man er alkoholiker og misbruker, så kan bruken være virkelig farlig, sier hun.

- Jeg måtte avruses som en narkoman. På klinikken måtte jeg behandles på samme måte som heroinmisbrukere, som ikke har en sjanse hvis de ikke får hjelp. Jeg var akkurat som dem, forteller Griffith.

Ikke første gang

Det er ikke første gang Griifith, som er gift med Hollywood-helten Antonio Banderas, har måttet søke behandling. Også for mange år tilbake var hun innlagt ved en avvenningsklinikk for å få bukt med narkotika- og alkoholmisbruket. Den gang var hun gift med filmstjernen Don Johnson.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder