GJESTEOPPTRER: Jennifer Lopez. Foto: Reuters

Jennifer: - Tar ekteskapet seriøst denne gangen

(VG Nett) Etter to mislykkede ekteskap vet Jennifer Lopez (41) hva som kreves for å holde liv i det tredje.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Fem og et halvt år etter at hun giftet seg med salsastjernen Marc Anthony (41), forsikrer latindivaen Jennifer Lopez at hun fortsatt er stormende forelsket.

I et åpenhjertig intervju med bladet Latina betror Jennifer hvordan hun og ektemannen hele tiden jobber hardt for kjærligheten. Hun forklarer at de to har lært at de ikke kan forandre partneren, men at den eneste de kan forandre på, er seg selv. Jennifer har to skilsmisser bak seg, mens Marc har ett mislykket ekteskapsforsøk.

- Hvis man virkelig elsker

- Man må komme til et punkt hvor man innser at «hvis jeg virkelig elsker denne personen, så vil jobbe med meg selv, og hvis han virkelig elsker meg, så vil han jobbe med seg selv», forteller Jennifer som har to barn med Marc. Han har i tillegg to barn fra sitt første ekteskap.

EKTEMANN NUMMER TRE: Marc Anthony (41) og Jennifer Lopez (41) på en veldedighetsgalla i september i fjor. Foto: AP

Jennifer selv hevder at hun vet at «denne gangen er det verdt det».

- Mange gir opp altfor lett. Etter å ha gått til det skrittet å gifte seg, noe jeg har gjort tre ganger, og alle vet at de to første gangene var det ikke bra for hverken meg eller dem, så må jeg ta det seriøst, forklarer film- og sangstjernen som ikke legger skjul på at hun og ektemannen også møter utfordringer i samlivet.

Har tøffe perioder

- Vi går gjennom tøffe perioder, men vi jobber oss gjennom dem, sier Jennifer og presiserer at hun og Marc elsker hverandre svært dypt. Hun forklarer at det er «ekte kjærlighet», og at hun og ektemannen har en dyp respekt og beundring for hverandre.

- Ingen bør være sammen med en som får en til å føle seg mindre enn man er, lyder det fra Jennifer.

Angrer ikke på noe

Latinstjernen var først gift med restauranteieren Ojani Noah og deretter danseren og koreografen Chris Judd. Før hun giftet seg meg Marc, var Jennifer også forlovet med filmstjernen Ben Affleck, som hun spilte mot i to filmer. Jennifer forklarer at hun ikke har problemer med å se sine gamle filmer eller musikkvideoer, hvor eksmenn og ekskjærester figurerer sammen med henne.

- Overhodet ikke. Det er som fotografier fra fortiden og viser hvem jeg var da. Jeg kan ikke angre på ting jeg gjorde tidligere. Jeg har alltid vært en person som lar meg lede av hjertet, sier Jennifer i bladintervjuet.

Les på minMote: Jennifer fikk nylig kraftig moterefs: - Så ut som en lampe

- Burde fått Oscar

Filmstjernen røper også at hun selv mener hun burde hatt en Oscar-statuett hjemme på hylla - en heder hun til nå ikke har blitt forunt.

- Jeg mener at rollen jeg hadde i «El Cantante» var verdt en Oscar, men jeg tror ikke Oscar-akademiet engang så filmen. Jeg mener at det er deres ansvar å se alt som er der ute, alt som er fantastisk, sier Jennifer.

Les hele bladintervjuet på Latina.com

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder