Tom Cruise aller verst

(VG Nett) Knapt et døgn før Oscar-utdelingen har Tom Cruise allerede sikret seg en pris - for å være verdens mest irriterende filmstjerne.

Therese Bongard
ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

Verst: Tom Cruise fikk natt til søndag prisen for å gjøre dårligst prestasjon på lerrete. Her fra innspillingen av Mission Impossible 3, som kan sikre han samme pris neste år? Foto: FEATPIXX.COM/ ITALFOTO

Tom svarte til forventningene og stakk av med prisen for dårligst prestasjon på lerretet. Og som om ikke det var nok ble også merkelappen "mest kjedelige pressemagnet" festet til filmstjernen.

Prisen vant han etter å ha proklamert sin kjærlighet til Katie Holmes i tide og utide, i de fleste medier. Paret er som kjent forlovet og venter sitt første barn.

Nummer en og to

Og hvem var det Tom slo? Jo, seg selv. Filmstjernen kom også på andre plass i samme kategori, etter sitt direktesendte TV-angrep på psykiatri og anti-depressive medisiner.

Det er første gang kategorien "mest kjedelig" er i bruk, og den ble ifølge arrangørene opprettet i år for å "hedre" kjendisene vi alle er lei av, melder BBC.

Et elendig år

Skaperne av Razzies har døpt 2005 for et "et veldig dårlig år for film", noe som gjør det til et enda bedre år for utdelingen.

Og den store vinneren i år var filmen "Dirty Love", som halte i land både verste film, verste skuespillerinne (Jenny McCarthy), verste manus og verste regissør.

Paris Hilton vant også en Razzie, for verste kvinnelige birolle.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder